O-STA

Mary Kay Inc. je na 73. zasedanju Društva kozmetičnih kemikov zaključila pomembno leto znanstvenih dosežkov

DALLAS - ( Business Wire ) - Leta 2019 je Mary Kay Inc. nadaljevala večletno zavezanost raziskovanju kože, in razkrila rezultate več prelomnih študij in na znanstvenih simpozijih po vsem svetu spodbudila akademsko razpravo s kolegi iz industrije. Nazadnje je bila Mary Kay v New Yorku na 73. Srečanju Društva kozmetičnih kemikov, kjer je blagovna znamka sponzorirala, sodelovala, in raziskala uporabo mikrobioma kože z vodilnimi strokovnjaki na tem področju.

"Nove raziskave kažejo, da mikrobi igrajo pomembno vlogo pri splošnem zdravju kože in Mary Kay kot vodilni inovator za nego kože veliko vlaga v nadaljnje raziskovanje njihovega učinka," je povedala dr. Lucy Gildea, glavna znanstvena direktorica Mary Kay. "Imamo zavezo, da bomo dejavno sodelovali v lepotni in znanstveni skupnosti s sodelovanjem na svetovnih dermatoloških konferencah, kot je Srečanje Društva kozmetičnih kemikov, kjer lahko delimo in se učimo od drugih znanstvenih strokovnjakov, da nam pomagajo razviti učinkovitejše izdelke."

Na Srečanju Društva kozmetičnih kemikov se je zbralo več kot 1300 udeležencev, ki zastopajo nekatere vrhunske blagovne znamke in proizvajalce kozmetičnih izdelkov. Srečanje spodbuja udeležence, da izmenjajo poglede z govorci, ki predstavljajo najnovejše raziskave in novosti, ki so zanimive za znanstvenike v kozmetiki, izmenjajo ideje in se ponovno povežejo s kolegi z vsega sveta.

Mary Kay je na srečanju sponzorirala izobraževalni dogodek, ki je vključeval teme Zatiranje zbora: Nov način, kako nadzirati mikrobiom, Raziskovanje novih aplikacij v osebni negi: Uravnoteženost kožne mikrobiote, Globalni učinki mikrobioma in Časovne spremembe mikrobioma kože obraza.

Dodatno znanstveno raziskovanje in dosežki v letu 2019

73. Srečanje Društva kozmetičnih kemikov je zadnji dogodek v nizu predstavitev Mary Kay znanstveni in akademski skupnosti. Ti dogodki krepijo dolgoletno zavezanost blagovne znamke spodbujanju raziskav in razvoja na področju zdravja kože. Mary Kay vsako leto izvede sto tisoč znanstvenih testov izdelkov in sestavin, da bi zagotovila najvišje standarde varnosti, kakovosti in učinkovitosti. Mary Kay ima v svojem globalnem portfelju več kot 1500 patentov izdelkov, tehnologij in modelov embalaže. Pred kratkim je podjetje napovedalo odprtje več kot 100 milijonov dolarjev vredneganajsodobnejšega objekta za proizvodnjo in raziskave in razvoj v mestu Lewisville v Teksasu.

Mary Kay se je v letu 2019 osredotočila na tri stebre v svoji zavezanosti zdravju kože, vključno z onesnaževanjem; zdravjem kožne bariere in občutljivo koža; in razumevanjem staranja kože in strategij za posredovanje:

Onesnaževanje in zdravje kože

  • Maj: Mary Kay je sponzorirala ekskluzivni simpozij o vplivu onesnaževanja na zdravje kože v regiji Latinske Amerike na prestižnem Reunión A Year de Dermatólogos Latinoamericanos (RADLA) v Buenos Airesu v Argentini. Dr. Gildea je moderirala simpozij s tremi strokovnimi brazilskimi dermatologi, ki so delili rezultate svojih raziskav o vplivu onesnaženosti zraka na kožo. Zaključili so, da bi antioksidanti bili dober način za preprečevanje negativnih učinkov onesnaženja na koži. Na srečo je Mary Kay predstavila tudi ugotovitve o antioksidacijskem kompleksu, ki lahko pomagajo odložiti prezgodnje znake staranja, povezane s škodljivimi učinki onesnaženja zraka.
  • Junij: Mary Kay, se je udeležila24. svetovnega kongresa dermatologije v Milanu, v Italiji. Mary Kay je sponzorirala sejo z vprašanji in odgovori o vplivu okoljskih stresorjev na kožo, kjer sta nastopila dva strokovnjaka s področja dermatologije. Dr. Michelle Hines , vodja globalnih raziskav in tehnologije pri Mary Kay, je gostila to prireditev, na kateri sta sodelovala dva priznana evropska strokovnjaka s področja kože:
    • Jean Krutmann, dr. med., profesor in direktor na Raziskovalnem inštitutu za okoljsko medicino Leibnitz iz nemškega Dusseldorfa.
    • Stefanie Williams, dr. med., dermatologinja in medicinska direktorica v EUDELO iz britanskega Londona.
  • Junij: Na petem vrhu prihodnosti formulacij v kozmetiki v nemškem Düsseldorfu je dr. Hines razkrila tekoče raziskave Mary Kay o antioksidacijskem kompleksu, ki pomagajo odložiti pojav prezgodnjih znakov staranja, povezanih s škodljivimi učinki dizelskih izpušnih delcev (DEP) na kožne celice. Revolucionarna tehnologija, ki jo najdemo v liniji za nego kože Mary Kay ® TimeWise ® Miracle Set 3D ™ , zagotavlja močan režim proti prostim radikalom z ekskluzivnim, patentnim postopkom tridimenzionalnega pristopa k staranju kože.

Zdravje kožne pregrade in občutljiva koža

  • Marec: Na 20. svetovnem kongresu dermatologije v Singapurju je David Gan, višji glavni znanstvenik Mary Kay Inc., predstavil nekaj novih spoznanj pri ocenjevanju in razumevanju rdečice na obrazu. Na podlagi tega dela so znanstveniki Mary Kay opredelili tehnologijo za nego kože, ki pomaga zmanjšati proizvodnjo protivnetnih beljakovin in encimov v koži, in razvili kozmetično formulacijo, ki vsebuje te sestavine, za učinkovito reševanje obrazne rdečice z uporabo edinstvenih kliničnih ukrepov.
  • Avgust: Dr Jenny Jiang, višja direktorica Mary Kay Kitajska za medicinske zadeve, je na letnem sestanku Odbora za dermatologijo, ki ga je organiziralo Kitajsko združenje za integrativno medicino v Lanzhouu, delila nekatere strategije iz raziskovanja Mary Kay za izboljšanje kožne pregrade in rdečice obraza, v provinci Gansu na Kitajskem. Te ugotovitve lahko podajo pomemben vpogled pri razumevanju občutljive kože.
  • November: Mary Kay je bila pokroviteljica simpozija na 44. letnem srečanju Japonskega društva za raziskovalno dermatologijo (JSID) v Aomoriju na Japonskem. Dr. Gildea je moderiral izobraževalni simpozij o strategijah proti staranju kože pri Azijcih zaradi učinkov okolja, odzivnosti beljakovin na vnetje kože in težavah na kožni pregradi. Na panelu so sodelovali trije priznani dermatologi:
    • Dr. Akimichi Morita, dr. med., Katedra za geriatrično in okoljsko dermatologijo na univerzi Nagoya City Graduate School of Medical Sciences
    • Dr. Sang Eun Lee, dr. med., Oddelek za dermatologijo, bolnišnica Gangnam Severance, Inštitut za kožno biologijo, Univerzitetni medicinski fakultet Yonsei v Seulu, Koreja
    • Dr. Gyohei Egawa, dr.med., Katedra za dermatologijo, podiplomska šola kjotske univerze

Razumevanje staranja kože in zdravja kože ter strategije posredovanja

  • Marec: Na simpoziju Skin of Color Society v Washingtonu. je dr. Shoná Burkes-Henderson, izredna znanstvena direktorica kliničnih raziskav, razkrila nove raziskave ekstrakta navadnega fižola in njegove sposobnosti uravnavanja melanogeneze, kar vodi v izboljšanje neenakomernega tonusa kože in hiperpigmentacije obraza. Dr. Burkes-Henderson je na letnem srečanju Ameriške akademije za dermatologijo predstavila nov pristop za izboljšanje obraznega eritema oziroma pordelosti.
  • Maj: Tiffany Carle, strokovna sodelavka Mary Kay, se je udeležila 77. letnega srečanja Društva za raziskovalno dermatologijo v Chicagu, kjer je predstavila nove podatke iz analize učinkov seruma, ki vsebuje pet botaničnih izvlečkov sadja, za katere je znano, da so bogati z vitaminom C na kožo. V okviru te študije so raziskovalci Mary Kay s serumom zdravili umetno kožno tkivo in uporabili genomski pristop, da bi razumeli, kako serum vpliva na kožo.
  • Junij: Mary Kay je sponzorirala 34. letno Konvencijo Ameriškega društva filipinskih diplomantov (UPMASA ) v Dallasu. Na konferenci se je zbralo več kot 500 zdravnikov iz ZDA in Filipinov, da bi razpravljali o temah, ki segajo od dermatologije do ortopedije in nevrologije.
  • September: Mary Kay je delila rezultate svojih zadnje raziskav o vzrokih in osnovnih mehanizmih ohladitve kože na 49. letnem srečanju Evropskega združenja za dermatološke raziskave (ESDR), ki je potekala v Bordeauxu v Franciji. Dr. Michelle Hines je delila podatke o tehnologiji, namenjeni ohlapni koži, ki je vodila do izboljšanja kliničnih ukrepov na koži.
  • September: Mary Kay je predstavila izsledke raziskovalnih eksperimentov, ki so pokazali, kako je mogoče prilagoditi viskoznost sončne kreme, lastnosti, ki vpliva na nanašanje, s pomočjo parametrov obdelave na simpoziju za zaščito pred soncem 2019, ki ga je predstavilo Društvo kozmetičnih kemikov iz Floride na jezeru Buena Vista na Floridi.

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki je prebila stekleni strop, je svojo kozmetično podjetje ustanovila pred več kot 55 leti s tremi cilji: razviti dobre priložnosti za ženske, ponuditi mamljive proizvode in izboljšati svet. Te sanje so se razcvetele v večmilijardno družbo, ki ima v skoraj 40 državah več milijonov prodajalcev. Mary Kay vlaga v znanost, ki stoji za lepoto, in izdeluje najsodobnejšo kozmetiko za nego kože, ličila, dišave in prehranska dopolnila. Družba Mary Kay je zavezana opolnomočenju žensk in njihovih družin, zato prek partnerstev z različnimi organizacijami po svetu podpira raziskave raka, deluje na področju boja proti nasilju v družini, skuša polepšati naše skupnosti in vzpodbuja otroke, da uresničijo svoje sanje. Prvotna vizija Mary Kay Ash - z vsako šminko posebej - se še vedno blešči. Za več informacijo obiščite MaryKay.com .

Izvirno različico si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191220005081/en/

Stiki

Mary Kay Inc. Korporativne komunikacije marykay.com/newsroom 972.687.5332 ali media@mkcorp.com



Vir: Mary Kay Inc.