O-STA

Zynga objavila poslovne rezultate za zadnje četrtletje in celo leto 2019

Najvišji četrtletni in letni prihodki in naročila v zgodovini podjetja

Denarni tok iz poslovanja v višini 263 milijonov dolarjev ali 56% več na letni ravni je najvišji po letu 2011

Dobro poslovanje v 2019 je dober obet za nadaljnjo rast v 2020

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) - Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) je 5. februarja objavila poslovne rezultate za zadnje četrtletje lanskega leta in za celo leto 2019, ki se je končalo 31. decembra. Uprava je na spletni strani pod zavihkom Odnosi z vlagatelji objavila obvestilo o četrtletnih rezultatih za zadnje četrtletje lani. Sporočilo si lahko ogledate na http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celo sporočilo za javnost si lahko ogledate na https://www.businesswire.com/news/home/20200205005070/en/

" Z zelo dobrim poslovanjem v zadnjem četrtletju je Zynga zaključila izredno uspešno leto. Storitve v živo so osnova naše večletne strategije rasti in so bile glavna gonilna sila naših rekordnih letnih prihodkov in naročil," je dejal generalni direktor podjetja Frank Gibeau. "Zaradi uspešnega leta 2019 bomo lahko še naprej rasli tudi v letu 2020. Pričakujemo, da bomo povečali portfelj naših storitev v živo s pet na šest franšiz in da bomo v drugi polovici leta lahko zagnali nove naslove. Menimo, da bomo lahko za nadaljnjo pospešitev rasti lahko zaposlili nove talentirane ekipe in razširili franšize po svetu."

Uprava podjetja je isti dan organizirala video konferenco, na kateri je predstavila poslovne rezultate in odgovarjala na vprašanja udeležencev.

Konferenco je bilo možno spremljati na http://investor.zynga.com, po koncu pa je posnetek na voljo na spletni strani ali prek telefonskih številk za video konferenco:

  • Brezplačna številka: (800) 537-0745

  • Mednarodna številka: (253) 237-1142

  • ID video konference: 7576703

O podjetju Zynga Inc.

Podjetje Zynga je eno vodilnih podjetij na področju interaktivne zabave v svetu. Njegovo poslanstvo je povezati svet prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala franšizne igre podjetja Zynga, vključno z CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družbenih platformah in mobilnih napravah po celem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali spremljajte podjetje na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na Zynga blogu.

Izjava o prihodnosti

Sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki so med drugim povezane z rastjo podjetja in zagonom novih naslovov. Izjave o prihodnosti velikokrat vsebujejo besede, kot so "obeti", "napovedan", "načrtovan", "namerava", "bo", " predvidevati", "verjame", "cilj," "pričakovati" in izjave v prihodnjiku. Doseganje ciljev na področjih, ki jih opisujejo izjave o prihodnosti, je povezano z velikimi tveganji, negotovostmi in domnevami. Na takšne izjave se ne gre pretirano zanašati, saj so njihova osnova informacije, ki so trenutno na voljo. Ne obvezujemo se, da bomo takšne izjave posodabljali. Več informacij o omenjenih tveganjih, negotovostih in domnevah je ali bo na voljo v naših poročilih, ki jih posredujemo Komisiji za vrednostne papirje (SEC), kopije poročil pa so na voljo tudi na naši spletni strani za odnose z vlagatelji na http://investor.zynga.com in na spletni strain komisije na www.sec.gov.

Opomba

Če želite naložiti posnetke iger in promocijske vsebine zanje, obiščite http://bit.ly/ZyngaQ42019

Za ogled osnovne različice sporočila za javnost na businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20200205005070/en/

Kontakt

Odnosi z vlagatelji:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Za medije:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com


Vir: Zynga Inc.

Večpredstavnostne vsebine