O-STA

Industrija računalniških iger s skupnimi močmi v promocijo sporočil Svetovne zdravstvene organizacije v boju proti Covidu-19; z akcijo #PlayApartTogether

   Globana industrija računalniških iger spodbuja igralce, naj upoštevajo zdravstvene in varnostne smernice glede covida-19; nudi informacije ter socialno povezanost.

--(BUSINESS WIRE)-- Zynga (NASDAQ:ZNGA):

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20200328005018/en/.

Globalna industrija računalniških iger s širokim dosegom je danes sklenila dogovor, da bo širila ključna sporočila Svetovne zdravstvene organizacije (SZO), da bi pomagala upočasniti širjenje covida-19. Da bi pomagalo razširiti sporočila, je 18 vodilnih podjetij v industriji interaktivne zabave zagnalo akcijo #PlayApartTogether, pobudo, ki spodbuja ogromno mrežo uporabnikov, naj upoštevajo zdravstvene smernice SZO-ja - vključno s fizično razdaljo, higieno rok, pravili glede kašljanja in kihanja ter drugimi pomembnimi preventivnimi ravnanji, ki jih ljudje lahko uporabijo v boju proti covidu-19.

Akcija #PlayApartTogether prek posebnih dogodkov, ekskluziv, različnih dejavnosti, nagrad in vzpodbud v nekaterih od najbolj priljubljenih iger na svetu spodbuja uporabnike, da z najboljšimi praksami poskrbijo za svoje zdravje ter zdravje svojih družin in skupnosti. Z vključevanjem samozaščitnih sporočil o covidu-19 v računalniške igre industrija sporoča svetu: "Ne glede na to kje si in katero igro igraš, imaš moč v svojih rokah." Akciji se pridružujejo:

Activision Blizzard

Kabam

Snap Games

Amazon Appstore

Maysalward

Twitch

Big Fish Games

Playtika

Unity

Dirtybit

Pocket Gems

Wooga

Glu Mobile

Riot Games

YouTube Gaming

Jam City

SciPlay

Zynga

Spremljajte oznako #PlayApartTogether na družbenih medijih za nadaljnje informacije in podrobnosti.

Izjave partnerjev akcije #PlayApartTogether iz industrije računalniških iger

Activision Blizzard - Bobby Kotick, glavni izvršni direktor
"Še nikoli ni bilo tako ključno zagotoviti, da ljudje ostanejo varno povezani med seboj. Igre so popolna platforma, saj ljudi povezujejo prek zabave, z namenom in pomenom. Ponosni smo, da sodelujemo v tako pomembni in potrebni pobudi."

Big Fish Games - Jeff Karp, upravni direktor in predsednik
"Mogoče še nikoli ni bilo pomembnejšega trenutka, kot je sedanji, za solidarnost glede neke zadeve, kot je zdaj ta s covidom-19. Skupaj z našo globalno skupnostjo ponudnikov računalniških iger in tehnično podporo Svetovne zdravstvene organizacije upamo, da bomo z akcijo #PlayApartTogether dosegli na milijone igralcev naših iger. Prek igric, kot so Cooking Craze, Gummy Drop, Decurse in Fairway Solitaire, lahko delimo pomembna varnostna sporočila SZO-ja, hkrati pa članom naše skupnosti sporočamo, da niso sami. V tej situaciji smo skupaj, čeprav smo narazen."

Dirtybit - Anette Staloy, podpredsednica za poslovanje in trženje
"Naša misija je ljudem omogočiti ustvarjanje nepozabnih trenutkov skupaj in vedno smo se osredotočali na ustvarjanje iger za druženje. Naši uporabniki po vsem svetu z nami delijo ganljive zgodbe o tem, koliko jim pomeni to, da se lahko prek naših iger Fun Run povežejo s prijatelji in družino ter tako ohranjajo stike. Veliko nam pomeni priložnost, da sodelujejo v pobudi #PlayApartTogether, s katero pomagamo spodbujati ljudi, da spoštujejo smernice SZO-ja in lokalnih zdravstvenih organizacij."

Glu Mobile - Nick Earl, predsednik in glavni izvršni direktor

"Igre imajo moč, da ne le zabavajo ljudi, ampak jih tudi združijo v težkih časih. Ponosni smo, da združujemo moči z industrijo računalniških iger pri podpori Svetovne zdravstvene organizacije, ko globalno skupnost igralcev z akcijo #PlayApartTogether spodbujamo, naj ko so narazen igrajo skupaj. Prek številnih iger Glu igralce aktivno spodbujamo, naj spoštujejo smernice SZO-ja ter lokalih zdravstvenih organizacij, da bi zaščitili zdravje in varnost svojih družin in skupnosti."

Jam City - Chris DeWolfe, so-ustanovitelj in glavni izvršni direktor
"V Jam Cityju vemo, da mnogi v računalniških igrah najdejo sprostitev in vsaj malo veselja v teh nevarnih časih. Kot podjetje za igrice z več desetimi milijoni igralcev z akcijo #PlayApartTogether vse pozivamo, naj ko so narazen igrajo skupaj, da bi izravnali krivuljo in premagali covid-19."

Kabam - Tim Fields, glavni izvršni direktor
"V Kabamu zabavamo svet. Vloga zabavljačev ni nikoli bolj pomembna kot v težkih časih. Kabam podpira pobudo #PlayTogetherApart; z upoštevanjem modrih smernic Svetovne zdravstvene organizacije lahko zmanjšamo pritisk na zdravstveno osebje in rešujemo življenja. Zdaj je idealen čas, da si privoščite kakšno svojih najljubših iger ali se preizkusite v kakšni novi. Lahko si junak, če igraš s svojimi prijatelji, skupaj vendar narazen."

Maysalward - Nour Khrais, ustanovitelj in glavni izvršni direktor
"Vsak mora opraviti svoj delež v boju proti tej pandemiji in preprečiti njeno širjenje. S tem ko ostanemo doma, pomembno zaščitimo sebe in družbo pred to nevarnostjo. V Maysalwardu smo predani boju proti širjenju bolezni, zato se pridružujemo akciji #PlayApartTogether in nudimo nove igre z več spletnimi možnostmi skupinske igre. Ostanimo doma, ostanimo varni."

Playtika - Robert Antokol, glavni izvršni direktor
"V Playtiki verjamemo, da je igra sestavni del življenja, tudi v najtežjih časih. Ponosni smo, da promoviramo sporočila Svetovne zdravstvene organizacije in smo del skupine vodilnih podjetij industrije računalniških iger, ki podpira akcijo #PlayApartTogether. V okviru tega pomembnega odziva na pandemijo covida-19 je Playtika popolnoma predana prizadevanjem za to, da se bodo ljudje po vsem svetu počutili bolj varne in povezane."

Pocket Gems - Ben Liu, glavni izvršni direktor

"Računalniške igre lahko nudijo potrebno zabavo, hkrati pa negujejo povezanost med ljudmi. V teh časih, polnih izzivov, Pocket Gems podpira akcijo #PlayApartTogether skupaj z našim razvojnim osebjem, da bi poudarili ključna sporočila SZO-ja. Upamo, da bodo igralci uživali v nekaterih dodatnih vsebinah in bonusih v naših mobilnih igrah, kot sta Episode in War Dragons, medtem ko bodo prejeli pomembne opomnike Svetovne zdravstvene organizacije."

Riot Games - Nicolo Laurent, glavni izvršni direktor
"Fizična distanca naj ne pomeni socialne izolacije! Ostanimo fizično ločeni - in sprejmimo vse druge ukrepe za javno zdravje, kot je higiena rok - da bi izravnali krivuljo ter igrajmo skupaj ko smo narazen #PlayApartTogether, da bi prebrodili to krizo. Za Rioterje je igranje iger več kot samo igra; je pomemben življenjski cilj. In zdaj lahko milijarde igralcev po vsem svetu z igranjem iger pomagajo rešiti življenja. Premagajmo to bitko s covidom-19 skupaj."

SciPlay - Josh Wilson, glavni izvršni direktor
"Tukaj v SciPlay nas vse žene veselje, ki ga naše igre prinašajo globalni skupnosti. V teh zahtevnih časih moramo stopiti skupaj v boju proti virusi in izravnati krivuljo širjenja. Ena naših temeljnih vrednot je igrajmo skupaj #playTOGETHER, ki je vključena v vsako dejanje, ki ga naredimo za naše igralce. Počaščeni smo, da lahko razvijamo to temeljno vrednoto v akcijo #PlayApartTogether, v katero tako zelo verjamemo ter poudarimo sporočila Svetovne zdravstvene organizacije, ki rešujejo življenja. Torej igrajmo skupaj, ko smo narazen #PlayApartTogether in ostanimo zdravi, tako psihično kot fizično!"

Snap - Will Wu, direktor Snap Games
"Tako zelo pomembno je, da mladi vzamejo navodilo, naj ostanejo doma, resno - imajo ključno vlogo pri omejevanju širjenja. Snap Games je bil zmeraj način za povezovanje uporabnikov klepeta Snapchat v igri z njihovimi prijatelji tudi, ko so daleč narazen, zato smo v igri za podporo akcije #PlayApartTogether. Predani smo cilju, da uporabnike Snapchata zadržimo doma tako, da jim ponudimo nove igre, ki jih lahko igrajo, in domiselna orodja, ki ozaveščajo našo skupnost, naj zaščiti sebe in svoje bližnje ter širšo javnost."

Twitch - Michael Aragon, višji podpredsednik Contenta
"Igre so velik del tega, kar skupnost Twitch združuje vsak dan. Pobuda #PlayApartTogether nas opominja, da tudi ko je distanca med nami ključna, lahko še vedno uživamo v igrah, ki jih imamo radi in ostanemo povezani z drugimi prek spleta. Veseli nas, da lahko skupaj z drugimi člani pobude širimo ključna sporočila SZO-ja, da bi še naprej nudili kraj, kjer se lahko ljudje družijo, igrajo igre in ustvarjajo skupnost."

Unity Technologies - John Riccitiello, glavni izvršni direktor
"V Unityju verjamemo, da je svet boljši, če je v njem več ustvarjalcev iger in igralcev. Ne glede ne na to ali igrate svojo najljubšo igro s prijatelji na internetu ali se učite, kako ustvariti svojo prvo igro, s pomočjo naših brezplačnih in prosto dostopnih pobud za kodiranje, lahko #PlayApartTogether vpliva na igralce, da zaščitijo sebe in svoje družine. Veselimo se, da bomo v sodelovanju s svetovno industrijo računalniških iger odigrali svojo vlogo državljanov sveta pri izravnavi krivulje."

YouTube - Ryan Wyatt, globalni direktor za igre
"YouTube je že 15 let skupnost, kjer ljudje počnejo stvari sami vendar skupaj prek video vsebin #withme-vendar je zdaj pomembneje kot kdaj koli prej, da ostanemo doma #StayHome in igramo skupaj čeprav smo narazen #PlayApartTogether. Nekateri najbolj vplivni trenutki na YouTubeu so bili, ko so se ustvarjalci prek posnetkov v živo povezali z oboževalci in drugimi ustvarjalci iger z drugega konca sveta. Igralci znamo stopiti skupaj tudi, ko smo narazen, zato bodimo na varnem v teh časih, in prispevajmo svoj delež kot industrija k izravnavanju krivulje."

Zynga - Bernard Kim, direktor za objave

"Naša misija v Zyngi je bila vedno povezati svet prek iger in zdaj, ko se soočamo s to globalno krizo, je dobila novo dimenzijo. Počaščeni smo, da podpiramo pomembna prizadevanja Svetovne zdravstvene organizacije in svojim igralcem nudimo podporni sistem v tem obdobju fizičnega distanciranja. Pobuda #PlayApartTogether vzpodbuja pozitivnost in skupnost, kar nam lahko pomaga, da se posvetimo nujni nalogi, ki jo imamo."

Opomba urednika:

Grafični elementi akcije, izjave in kontakti partnerjev = https://www.dropbox.com/sh/kkvsatzbfkwafft/AAA4NFbVNMfzX-iULm68kyEra?dl=0

Sporočilo v angleščini je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200328005018/en/

Kontakti:

Kenny Johnston (kjohnston@zynga.com)
Sarah Ross (sarah@zynga.com)
Dana Whitney (dwhitney@zynga.com)

Vir: Zynga

Večpredstavnostne vsebine:

Industrija računalniških iger s skupnimi pomočmi v promocijo sporočil Svetovne zdravstvene organizacije v boju proti covidu-19; z akcijo #PlayApartTogether