O-STA

V prizadevanju za zagotovitev prepotrebne pomoči med pandemijo covida-19 je podjetje Dole Packaged Foods LLC zagnalo pobudo za dobavo zdrave hrane tistim, ki jo potrebujejo

WESTLAKE VILLAGE, Kalifornija - ( BUSINESS WIRE ) - Dole vabi druge organizacije in podjetja, velika in mala iz vsega sveta, da se jim pridružijo, da bi pomagali vnesti malo sonca v teh temnih časih in zagotoviti zdravje ljudi v stiski.

Od otrok do starejših, do tistih, ki v prvih bojnih linijah skrbijo za druge, si Dole z nizom donacij in partnerstev prizadeva pomagati zmanjševati razlike pri dostopu do zdrave hrane v težkih časih. Podjetje je v okviru svojega projekta Sunshine for All Promise zagotovilo svoja sredstva, zmogljivosti in družbeno moč, da bi ljudje imeli dostop do zdrave hrane, ki jo potrebujejo. To vključuje:

· Dostava sonca prvim bojnim linijam v sodelovanju z več verigami, ki izdelujejo napitke smoothie, na lokalnih trgih. Dole v 650 bolnišnic vsak teden pošilja napitke smoothie ali pakete s sadjem, ki jih spremljajo osebna sporočila Doleovih zaposlenih, ki izražajo hvaležnost, upanje in spodbudo. Poleg tega blagovna znamka zdravstvenim delavcem v 5.000 bolnišnicah po vsej državi pošilja bone za izdelke Dole.

· Povezali smo se z World Central Kitchen, da pomagamo starejšim in družinam brez podpore v Kaliforniji, tako da jim dostavljamo zdravo hrano, ki jo potrebujejo, da ostanejo zdravi, z donacijo 15.000 kozarčkov sadja in zagotovitvijo prostora za pripravo obrokov in prirejanje obrokov.

· Zaveza Jacksonu v Mississippiju , eni največjih živilskih puščav v ZDA, da bi prebivalci lažje dostopali do zdrave hrane. S sodelovanjem pri županovi kampanji za pomoč pri nesrečah, ki je partner z Boys & Girls Clubs, ter s podporo učencem in družinam pri šoli Galloway Elementary, je Dole zagotovil 2.100 sadnih skodelic in hlajenih paketkov, tako zagotovil zdrave obroke za slabo oskrbljene družine, in s tem prinesel upanje in spodbudo. Doniral pa je tudi denar za odpravo škode na lokalnih šolah po poplavah. Poleg tega se Dole zavezuje, da bo Jacksonu v naslednjem letu pomagal odpraviti vrzeli v prehrani otrok.

· Partnerstvo z Lyftom, da bi v Seattlu in Chicagu oskrbovali starejše z zdravo hrano. Dole bo s partnerstvom z Lyftom plačeval voznikom Lyfta, da bodo izpred njegovih skladišč pobrali izdelke Dole in v oskrbovana stanovanja dostavili več kot 4.000 paketov s sadnim skodelicami.

· Sodelovanje z dobrodelnim podjetjem St Mungo z donacijo 14.500 skodelic sadja, ki jih bodo razdelili nekaterim najbolj ranljivim prebivalcem Londona, ki jih trenutno gosti Intercontinental Hotel Group in bi bili sicer brezdomci. Poleg tega Dole oblikuje partnerstva z živilskimi bankami v Veliki Britaniji za organizacijo dostave sadnih skodelic za starejše prebivalce, ki so trenutno v izolaciji.

· Dostava sadnih skodelic zdravstvenim delavcem v bolnišnicah v Parizu v Franciji; Barceloni v Španiji ; Aucklandu na Novi Zelandiji; Manili na Filipinih; Kobeju na Japonskem; Singapurju; Torontu v Kanadi, pa tudi v regijah Tajske, Vietnama, Indije in Koreje.

Dole bo prav tako zagnal kampanjo, ki bo pomembne delavce v prvih bojnih linijah spoštoval kot superjunake, se zahvalil svojim partnerjem in pozval druge, naj se pridružijo misiji, da bo program Sunshine For All res zaživel.

Čeprav se ta čas morda zdi mračen, se Dole zavezuje, da bo ljudem omogočil priložnosti, da v življenju najdejo sonce.

"Dole želi ustvariti svet, v katerem imajo vsi - ne glede na starost, dohodek, lokacijo ali spol - dostop do tistega, kar potrebujejo, da ostanejo zdravi," je dejal Pier Luigi Sigismondi, predsednik Dole Worldwide Packaged Foods. "Dole je zavezan, da bo v težkih časih pomagal zmanjšati razlike v dostopu do zdrave hrane, vendar priznamo, da tega ne moremo storiti sami. Zdaj je čas, da podjetja iz vseh industrij, sektorjev in držav združijo moči, da bi dosegli veliko spremembo na bolje."

Dole je tudi poskrbel, da imajo njegovi zaposleni vse, kar potrebujejo, da ostanejo zdravi. Dole je ustvaril sredstva za zaposlene, ki lahko pridejo v stik z virusom in si prizadeva za nadgradnjo svojih bolnišničnih kapacitet v Dolefilu/Polomoloku, da bi zagotovili, da so zdravniki dobro pripravljeni na pomoč skupnosti.

Če želite izvedeti več o naporih podjetja Dole in kako se jim lahko pridružite, obiščite spletno mesto sunshineforall.com.

O Dole Packaged Foods, LLC

Dole Packaged Foods, LLC, je svetovno vodilno podjetje v pridelavi, pridobivanju, distribuciji in trženju sadnih in zdravih prigrizkov. Dole prodaja celotno linijo pakiranega sadja z dolgim rokom trajanja, zamrznjenega sadja, suhega sadja in sokov. Podjetje se v vseh svojih dejavnostih osredotoča na štiri stebre trajnosti: upravljanje z vodami, ogljični odtis, ohranjanje tal in zmanjšanje odpadkov. Za več informacij obiščite dolesunshine.com ali doleintlcsr.com.

Kontakti

KONTAKT ZA MEDIJE:
Brittney Theriault btheriault@golin.com