O-STA

Zvezdniška stilistka Tara Swennen in ustanoviteljica platforme Glamhive Stephanie Sprangers v prelomnem digitalnem dogodku znova združujeta nekatera najbolj prepoznavna imena v svetu stila, mode, lepote ter opolnomočenja žensk

SEATTLE--(BUSINESS WIRE)-- Zvezdniška stilistka Tara Swennen in Stephanie Sprangers, ustanoviteljica virtualne stilistične platforme Glamhive, bosta znova združili nekatera najbolj prepoznavna globalna imena na področju stilske, modne in lepotne industrije ter opolnomočenja žensk s priredbo digitalnega poletnega bazarja Glamhive - prelomnega digitalnega dogodka.

Ta objava vsebuje večpredstavnostne vsebine. Oglejte si celotno besedilo na: https://www.businesswire.com/news/home/20200708005857/en/

Adir Abergel, zvezdniški lasni stilist (Foto: Glamhive)

Tekom prvega digitalnega dogodka Glamhive, stilističnega vrha Glamhive v živo, so bili člani občinstva pozvani, naj zastavljajo vprašanja udeležencem panelov. Pogovori so segali od intimnih vprašanj, kako sesuti ovire spolne diskriminacije pri zagonu podjetja, do kako vstopiti v poslovni svet s pomočjo trženja. Na podlagi izjemnega uspeha tega dogodka sta se Swennen in Sprangers odločili, da bo naslednji globalni dogodek še bolj odmeven in uspešen.

"Skupnosti na področju stilske, lepotne in oblikovalske industrije so tesno povezane; mnogi med nami smo sodelovali ali se poznamo že leta - in to leto je bilo težko. Veselim se priložnosti, da se lahko vsi skupaj srečamo, delimo svoja spoznanja, izkušnje in nasvete z vsako osebo, ki prav tako hoče postati del naše skupnosti," je dejala Swennen. Zvedniška stilistka je članica združenja modnih oblikovalcev, štiri leta zapored se je uvrstila na lestvico 25 najbolj vplivnih stilistov časnika The Hollywood Reporter, prejela pa je tudi priznanje za najboljšega veganskega modnega stilista na prvi veganski modni reviji. Med njenimi strankami so Kristen Stewart, Matthew McConaughey, Lana Condor in Allison Janney. Sodelovala je pri večjih projektih podjetij Chanel, Ralph Lauren, Neutrogena, E!, Target in Netflix, njeno delo pa je bilo predstavljeno v revijah Flaunt, InStyle, Nylon, Teen Vogue, Esquire UK, Maxim in še mnogih drugih.

Digitalni poletni bazar Glamhive se oglašuje kot največje digitalno druženje največjih talentov v modni, lepotni in stilski industriji na svetu, ki bodo nastopili na okroglih mizah in se pogovarjali z občinstvom. Konferenca bo vsebovala tri tematske sklope, 32 panelov, več kot 100 govorcev ter bo nudila intenzivne tečaje, ki se bodo osredotočali na specifične teme ter bodo nudili poglobljene, intimne pogovore s svetovno znanimi strokovnjaki.

"Vizija platforme Glamhive je, da naredi osebno stilsko oblikovanje dostopno vsakomur in povsod, naši digitalni dogodki pa so krasen podaljšek tega. Prvič v zgodovini se ljudje, ki se navdušujejo nad modo in lepotno industrijo ali delajo na teh področjih, lahko učijo od najboljših strokovnjakov," je dejala Sprangers, ki je ustanoviteljica in glavna izvršna direktorica platforme Glamhive, spletne osebne stilistične platforme, ki združuje strokovnjake na področju osebnega stilskega oblikovanja in umetnike ličenja - zvezde Hollywooda ali Instagrama-ki so tako na voljo vsakomur. Glamhive je razvil lastno programsko opremo, ki omogoča stilistom, da stranke popeljejo skozi stilistično izkušnjo, ki v celoti poteka na spletu, ljudem pa nudi pomoč stilistov povsod po svetu.

Cena vstopnice za konferenco je 99 ameriških dolarjev za celodnevno vstopnico in 149 ameriških dolarjev za celodnevno vstopnico in darilno škatlo VIP. Glamhive bo doniral 15% celotne prodaje vstopnic organizaciji NAACP, ki se bori za pravice temnopoltih Američanov.

Za popust v vrednosti 25% na ceno celodnevne vstopnice uporabite promocijsko kodo: GLAMHIVEGLOBAL.

Glavni sponzor bazarja sta Mary Kay in njen Mary Kay Global Design Studio. Preostali sponzorji so 11 Honore, Michael Stars in mnogi drugi.

1. vsebinski sklop: Osebni stil

Osebni stil temelji na izražanju, komunikaciji, povezavi in temu, da oseba ceni samo sebe dovolj, da doseže svoj potencial. V tem sklopu je osebni stil enako izviren kot oseba sama.

· Vsako TELO je dobrodošlo tu-Oblačenje, ki vključuje vse velikosti. Govorke: Brooke Jaffe, Mary Katrantzou, Mary Alice Haney, Amber Tolliver, Amanda Lim in Sarah Ahmed.

· Zavrteti se do uspeha-Pogovor o upravljanju podjetij v času sprememb. Govorci: Andrew Bevan, Ripley Rader, Cynthia Sakai, Emily P Wheeler, Victor Glemaud in Suzanne Lerner.

· Zasijte: Izrazite se skozi lase in ličila-Govorci: Mark Townsend, Kira Nasrat, Mary Wiles in Christine Symonds.

· Biti v ospredju sprememb-Vidik ustanoviteljic o podjetjih, ki so ustanovljena s posebnim namenom. Govorke: Rose Apodaca, Arianne Phillips, Carineh Martin, Jill Lincoln, Jordan Johnson, Camila Alves McConaughey, Adir Abergel in Melisse Shaban.

· Navade in rituali-Vodič po negi kože in umetnosti ličenja korak za korakom. Govorke: Kelly Atterton, Sarah Akram, Jamie Greenberg, and Tamah Krinsky.

· Oblika je pomembna-Pogovor o tem, kako ljubiti samega sebe in svojo obliko. Govorci: Simone Harouche, Jamie Mizrahi, Andrea Racey, Laurel Berman in Christian Juul Nielsen.

· Stuart Weitzman- Stuart Weitzman-Izpopolnite svoj videz z modnimi dodatki. Govorci: Edmundo Castillo, Sharon Kanter, Kesha McLoud, Dani Michelle.

· Profesionalni stil v obdobju Zooma-Govorka: Shaye Strager

2. tematski sklop: Poslovni svet mode

Inovacije. Kreativnost. Trajnost. Raznolikost. Modna industrija je vredna 2,5 bilijona ameriških dolarjev po vsem svetu. Potrošniki, kreativci, človekoljubi, podjetniki in podjetja morajo imeti močnejši vpliv na pozitivne spremembe v industriji.

· Prihodnost mode-Kako bodo tehnološke inovacije spremenile industrijo. Govorci: Stephanie Sprangers, Andrew Bevan, David Schottenstein, Lindsay Albanese, Irina Sulemanovic, Alexandra Mandelkorn in David Sheinkopf.

· Moda v obdobju globalizacije-Govorci: Louise Roe, Aimee Croysdill in Elisa Nalin.

· Stremeti v prihodnost, biti aktiven sedaj-Pogovor o trajnostnem razvoju. Govorci: Marcy Medina, Evet Sanchez, Tara Swennen, Umberto De Marco, Jennifer Stucko, Vanessa Barboni Hallick, Saima Chowdhurry in Samata.

· Prihodnost, ki jo izberemo - Reprezentacija v modni industriji-Voditelji, kakršne potrebujemo za razvoj raznolikosti v modni industriji. Govorci: Booth Moore, Courtney Mays, Joan Reidy, Tracy Reese, Mecca Cox, Jeanne Yang in Kibwe Chase Marshall.

· Potrošnik z vestjo-Nakupujte iz srca in uporabite svoje dolarje, da oblikujete tržišče. Govorci: Booth Moore, Stefan Siegel, Sasha Skoda in Dana Rebecca, Negar Ali Kline in Chloe Gosselin.

· Vzdignite se, izstopajte in bodite pokončni!-Govorci: Scott Studenberg, Ruthie Davis, Kimberly Van Schoyck-Riojas, Rebecca Lay, Sam Ratelle, Christina Pacelli, Brett Heyman in Nicolas Bru.

· Ženske v modni industriji - Voditeljice-Govorke: Melinda Maria, Dani Michelle, Lindsey Dupuis, Stephanie Walters Abramow in Mollie Faithe Good.

· Priprava na ličenje-Govorki: Tracy O'Connor in Megumi Asai.

3. tematski sklop: Industrija lepote

Lepotna industrija, prilagojena potrebam posameznika, je nova lepota, podjetja pa se razvijajo v smer originalnih poslovnih modelov in naborov izdelkov, ki se prilagodijo zahtevam strank.

· Nova lepota: Kako etika preoblikuje industrijo-Poudarjati nove inovacije in kakšna bo prihodnost lepotne industrije. Govorci: Amy Nadine, Jill Crosby in Frédéric Fekkai.

· Vsak las je dober las-Rušiti lepotni ideal. Govorci: Saisha Beecham, Miles Jeffries, Marc Mena, Ken O'Rourke in Ben Skervin.

· Zapolnjevati praznino: Zagovarjati inkluzivnost-pogovor o paletah odtenkov kože, različnih vrstah las in kaj to predstavlja v lepotni industriji. Govorci: Riley Blanks, Amber Amos, Vincent Oquendo, Georgie Eisdell, Anastasia Stylianou in Tasha Reiko Brown.

· Uspeti v lepotni industriji-Prisluhnite ustanoviteljem in voditeljem o tem, kako so si izborili svoj prostor pod soncem. Govorci: Camara Aunique, Etienne Ortega, Kelsey Deenihan, Allan Avendaño in Tracey Cunningham.

· To sem jaz-Notranja lepota vs. zunanja lepota: pogovor o tem, kaj ta ideja resnično predstavlja. Govorci: Molly Stern, Joey Maalouf, Alexx Mayo, Pati Dubroff, Sheridan Ward, Anton Khachaturian in Kara Yoshimoto Bua.

· Ostati varen: Od filmskega snemanja do salona-Nova pravila glede dela v filmskem svetu in ustvarjanja pričesk v salonih. Govorci: Ted Gibson, Jason Backe, Laura Rugetti, Denis De Souza in Mikey Koffman.

· Soočati se s spremembo-Kako so se umetniki in voditelji pripravili na neposredno soočenje s svetom. Govorci: Marcy Medina, Beau Nelson, Africa Miranda, Tracy O'Connor in Matthew Collins.

Tečaji

Ta posebni sklop zajema širok spekter, ki sega od oblikovanja lastne znamke do grajenja lastnega podjetja, temelji pa na notranjih informacijah industrije ter ruši kakršnekoli ovire, da bi udeleženci lahko pridobili in razširili svoje znanje o modni, lepotni in stilski industriji.

· Nevesta se približuje-Udeleženci: Micaela Erlanger, Mark Badgley in James Mishka.

· Poti do uspeha-Utirati si SVOJO LASTNO pot do stilistične kariere. Udeleženci: Meg Chapman, Jordan LaValle, Shani Thomas, Shatora Adrell in Tiffany Gifford.

· Donosnost naložb v stil-Kako izstopajoči osebni stil vodi v samozavest in življenjski uspeh. Govorca: Andrew Weitz in Quentin Thrash.

· Samozavestno z Nubro-gostja Jennifer Rade.

· Delavnica o medijskih veščinah-naučite se, kako razviti digitalno prezenco, ki je opazna in dobičkonosna. Gostja Africa Miranda.

· Ustvariti lastno znamko-Kako ustvariti lastno znamko, pridobiti občinstvo in se avtentično izraziti. Gostja Carrie Colbert.

· Grajenje stilističnega posla-Naučite se, kako narediti svoje trenutno podjetje dobičkonosno. Gostja Sarah Cohen, ustanoviteljica organizacije The Styling Advisory.

· Bistven vodnik po stilski industriji-Odkrijte svoje poslanstvo na področju kreativnosti in stila. Gostja Kesha McCloud.

Citati govorcev in udeležencev debat

Pati Dubroff, zvezdniška umetnica ličenja
Dubroff je ena izmed najbolj legendarnih in spoštovanih umetnikov ličenja v zgodovini Hollywooda.
"Navdušena sem, da se bom pridružila temu zelo impresivnemu naboru najboljših med najboljšimi v svetu lepotne, modne in oblikovalske industrije, ki se bo združil, da deli svoje izkušnje in navdihuje. Čeprav moramo ostati na fizični razdalji, pa lahko poskrbimo, da nam kreativnost ne zamre in da smo skupaj v učenju in razvijanju s to čudovito skupnostjo Glamhive."

Adir Abergel, zvezdniški lasni stilist
Abergel je ustvaril slavne pričeske za ene izmed največjih Hollywoodskih talentov, vključno z Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Kristen Stewart, Jennifer Garner, Charlize Theron itd.
"Počaščen sem, da sem povabljen skupaj s številnimi pametnimi in osupljivimi ženskami, ki so vodje v naši industriji."

Africa Miranda, TV voditeljica | avtorica | podjetnica v lepotni industriji | osebnost digitalnih medijev | ustanoviteljica Beauty by Africa Miranda
Dinamična voditeljica in govorka, igralka in model, zastopnica, ki ima prepoznaven stil in oster um, nova zvezda resničnostne oddaje "The New Atlanta" na Bravo TV.
"Če lahko kreativec na kakršnemkoli področju do konca izkoristi svojo digitalno prisotnost, potem ga nič ne more ustaviti. Počaščena sem in navdušena, da bom sodelovala s platformo Glamhive kot govorka na digitalnem poletnem bazarju. To bo odlična priložnost za stiliste in ljubitelje mode, da razširijo svoje veščine in zgradijo svoje znamke."

Mark Badgley, soustanovitelj znamke Badgley Mischka
James Mischka, soustanovitelj znamke Badgley Mischka
Badgleyja in Mischko je Vogue uvrstil med najboljših deset ameriških oblikovalcev ter med ljubljence Hollywooda. Oblikovalski dvojec je zaznamoval zadnji dve desetletji.
"Navdušena sva, da bova del digitalnega poletnega bazarja v živo platforme GlamHive," je dejal Mark Badgley. "To, da bova lahko klepetala z Micaelo in delila svoje uvide in mnenja glede vsega, kar se tiče porok in mode, bo prava poslastica. Navdušena sva, da se bova lahko povezala s takšnim super občinstvom modnih navdušencev," je pristavil James Mischka.

O Glamhive

Glamhive je ustanovila podjetnica Stephanie Sprangers leta 2017, da bi demokratizirala oblikovanje osebnega stila in poudarila, da samozavest, ki izhaja iz blišča, ne bi smela biti le domena bogatih in slavnih. Spletna stilistična izkušnja nudi vsakomur z internetno povezavo dostop do stilistov, ki priskočijo na pomoč, da osebe postanejo najboljše različice same sebe. Za stiliste pa je to brezhibno celostna platforma, ki jim pomaga razširiti svoja omrežja in nadgraditi podjetja v celoti skozi virtualni svet.

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200708005857/en/

Kontakti

Stephanie Sprangers
206-851-0446
steph@glamhive.com

Vir: Glamhive

Multimedija