O-STA

Začetek novega šolskega leta v znamenju pisanih junakov na kanalu Minimax

Čeprav se brezskrbno poletje počasi končuje, se dogodivščine risanih junakov na kanalu Minimax nadaljujejo. Otroci bodo tudi ob začetku novega šolskega leta lahko uživali v zabavnih zgodbah svojih najljubših likov. Prihajajo novi junaki, vračajo se stari - september na kanalu Minimax bo zares razigran!

Neumorna brata Kratt in prebrisane mlade vohunke

Prvi septembrski vikend na kanalu Minimax bo povsem v znamenju Divjih bratov Kratt. Tako v soboto kot v nedeljo bodo najmlajši ob 17.10 lahko spremljali maraton 4. sezone te priljubljene risane serije. Brata nenehno spoznavata nove živalske prijatelje s celega sveta in se zapletata v neverjetne peripetije. To pa še ni vse, že v ponedeljek, 7. 9., ob 18. uri bo na sporedu premiera 6. sezone. Vznemirljivih in poučnih prigod bratoma nikoli ne zmanjka, le kaj se jima bo dogajalo tokrat? Preden pa bosta na prvi septembrski ponedeljek "na sceno stopila" Divja brata Kratt, natančneje že ob 17.35, otroke čaka še eno prijetno presenečenje - na Minimax namreč prihaja nova risana serija Čebelji klan. Mlade vohunke Bobby, Lolo in Juliette rešijo še tako zapletene primere, ki jih celo odraslim agentom ne uspe rešiti. Le kako jim to uspe?

Dinozavri, družinske zdrahe in vesoljski podvigi

Vikendi na kanalu Minimax pa septembra prinašajo tudi nove epizode iz dinozavrskega sveta. Vsako soboto in nedeljo bodo otroci ob 14:25 lahko spremljali avanture Dinotroux, ob 15.10 pa se vrača Denver, poslednji dinozaver, ki se s svojo pisano druščino vedno znajde v zabavnih situacijah. Po dinozavrih ob 15.35 sledi še risana serija Zora Krudovih. Življenje družine Krud ni nikoli dolgočasno, še manj pa umirjeno. Nič manj zabavno ne bo med tednom, ko se bodo otroci vsak dan ob 16. uri zagotovo nasmejali novim nadaljevanjem risane serije Dogodivščine s TIP in OH-jem. Kdo ve, kaj bo nenavadni dvojec ušpičil tokrat?