O-STA

Globalna potovalna industrija pozdravlja avtonomne robote UVD

Letališča, hoteli in železnice uporabljajo avtonomne robote za razkuževanje, da bi tako izboljšali varnost in duševni mir ter podprli okrevanje potovalne industrije

ODENSE, Danska--(BUSINESS WIRE)-- Po objavi najnovejše napovedi strokovne revije Tourism Economics za ameriško organizacijo U.S. Travel Association, ki predvideva globalne izgube v vrednosti 505 milijard ameriških dolarjev v panogi potovanj do konca leta 2020, je podjetje UVD Robots sporočilo, da so njihovi avtonomni roboti za razkuževanje vedno bolj priljubljeni v hotelih, na železniških postajah ter letališčih po vsem svetu. Mobilni in popolnoma avtonomni roboti podjetja UVD Robots združujejo žarke UVC in množico aplikacij, posebej namenjenih za razkuževanje, ter se tako borijo proti virusom in bakterijam na površinah in v zraku in zagotavljajo celostno preprečevanje okužb in preventivno rešitev.

Ta objava za medije vsebuje večpredstavnostne vsebine. Oglejte si celotno besedilo na: https://www.businesswire.com/news/home/20200923005177/en/

"Potovalna panoga in gostinsko-hotelirski sektor si prizadevata privabiti nazaj potnike, hkrati pa se trudita zadostiti novim in strožjim zahtevam po varnosti in čistoči, da bi si tako pridobila zaupanje," je dejal Per Juul Nielsen, glavni izvršni direktor UVD Robots. "Naši roboti UVD so preprosti, varni in učinkoviti, zato sodelujemo z vedno večjim številom hotelov, upravljavcev železniških omrežij in drugih, s tem pa bomo lahko v teh prostorih zagotovili rešitve za razkuževanje, ki so na ravni bolnišnične čistoče. Neizmerno se veselimo svojega prispevka k okrevanju te panoge."

Primeri:

- Hotel YOTEL Boston je sporočil, da je začel uporabljati tehnologijo robotov UVD za čiščenje prostih sob ter javnih, izpostavljenih prostorov, ki so razkuženi po zaprtju.

- Hotel Clarion Hotel & Congress na letališču v Kopenhagnu je prav tako začel uporabljati robote UVD za razkuževanje konferenčnih sob in javnih prostorov.

- Letališče Gerald R. Ford International Airport (GRR) uporablja robote UVD za razkuževanje stranišč, območij za prevzem prtljage in varnostne preglede, začasno ločenih območij in drugih prostorov po zaprtju letališča.

- Roboti UVD so že nekaj mesecev v rabi na londonskem letališču Heathrow Airport.

-Železniška postaja St. Pancras International v Londonu bo začela uporabljati robote UVD za razkuževanje sanitarij.


Več dodatnih projektov je trenutno v teku v potovalnem sektorju na Bližnjem vzhodu, vključno z letališčem Hamad International Airport v Katarju.

O UVD Robots & Blue Ocean Robotics

UVD Robots je hčerinsko podjetje ene vodilnih družb na svetu za razvoj storitvenih robotov, Blue Ocean Robotics, ki ima v lasti tudi hčerinska podjetja, kot so GoBe Robots, PTR Robots in Mink Robots. Blue Ocean Robotics ima sedež v evropski "prestolnici robotov", mestu Odense na Danskem.

Povezava do paketa za medije.

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200923005177/en/

    1. Kontakti

Merima Cikotic
Blue Ocean Robotics
mc@blue-ocean-robotics.com
+45 71-99-56-06

Vir: UVD Robots

Podpis pod fotografijo:

"Trenutno je ključno, da gostinsko-hotelirska panoga okrepi zaščito popotnikov ter jim hkrati zagotavlja, da se trudimo z vsemi močmi vse od prijave v hotelu do odjave iz hotela," je dejal Trish Berry, generalni direktor hotela YOTEL Boston. V sklopu projekta varnostnih ukrepov v projektu, imenovanega #SmartStay (#PametnoPrenočišče), bo robot UVD, imenovan 'Vi-YO-Let', nudil še višjo raven razkuževanja po vseh izpostavljenih javnih prostorih in zasebnih sobah v bostonskem hotelu. Foto: YOTEL Boston.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjatiz izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.