O-STA

Brezplačni portal za učenje poljščine: polski.info

Učenje jezikov na spletu je vse bolj priljubljeno. To ne preseneča, saj je takšno učenje preprosto in učinkovito ter ga lahko prilagodimo svojim potrebam in obveznostim. Pri Inter-kulturu se že več kot desetletje ukvarjamo z razvijanjem brezplačnih vsebin za učenje na spletu. Pred kratkim smo v sodelovanju z univerzami iz Poljske, Češke in Litve ter drugimi partnerji objavili nov portal za učenje poljščine polski.info.

Polski.info omogoča brezplačno učenje poljskega jezika na spletu, je večjezičen, interaktiven in preprost za uporabo. Poleg tečajev na jezikovnih ravneh A1 in A2 nudi tudi informacije o poljski slovnici, možnost izmenjave z drugimi uporabniki, vgrajen slovar ter številne zanimive informacije o poljski kulturi.

Poljska je evropska država z bogato zgodovino in tradicijo. Platforma vsebuje osnovne informacije o življenju na Poljskem, poljski tradiciji in jeziku vsakodnevne komunikacije. Ali ste denimo vedeli, da je poljščina drugi največji slovanski jezik takoj za ruščino? Z učenjem na polski.info se boste naučili komunicirati v poljščini, bolje boste razumeli Poljake in njihov način življenja in si ustvarili nove priložnosti na trgu dela.

Polski.info je nastal s podporo programa Erasmus +.