O-STA

Brightcove, globalno vodilno podjetje na področju video posnetkov predstavlja drzno novo znamko

Zaupanja vredna in inovativna avtoriteta na področju video posnetkov za vodilne organizacije je poživila svojo platformo znamk s celovito prenovo vizualne podobe

BOSTON--(BUSINESS WIRE)-- Brightcove Inc. (NASDAQ: BCOV), globalno vodilno podjetje na področju video posnetkov za podjetja, je danes sporočilo, da bo popolnoma prenovilo podobo svoje znamke, vključno s popolnoma novo postavitvijo in glasom ter drzno novo grafično podobo. Do posodobitve blagovne znamke prihaja, ko so tako potrošniki kot podjetja iz vseh sektorjev popolnoma sprejela video vsebine. To utrjuje misijo podjetja, da bi imelo v lasti platformo za video pogovore kot dokončna avtoriteta o tem, kako gostiti, deliti, ovrednotiti in izkusiti video vsebine ter tako uresničevati cilje potrošnikov prek svoje vodilne tehnologije.

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20201022005373/en/

Brightcove je že več kot 15 let sestavni del video industrije, kjer predstavlja inovacije in ustvarja nagrajevane tehnologije in storitve, ki jih uporabljajo medijske organizacije in podjetja po vsem svetu. Zdaj, v času, ko je zanašanje na video vsebine hitro naraslo in doživelo eksponentno rast, ta nova živahna podoba izraža nenehna prizadevanja podjetja Brightcove za preseganje meja mogočega na področju videa in okrepi vztrajen trud podjetja, da opolnomočijo stranke, da pripovedujejo svoje zgodbe.

"Gre za ključno obdobje naše industrije in potreba po video vsebinah bo ostala opora za znamke, ki razumejo moč, ki jo ta potreba lahko omogoča za združevanje, interakcijo in komunikacijo," je dejal Jeff Ray, glavni izvršni direktor podjetja Brightcove. "Naše stranke so med najbolj inovativnimi podjetji na svetu in ponosni smo, da smo partnerji ter si tako lastimo trenutke, ki so pomembni. Ta razvoj znamke odraža to, kar smo danes, naše ambicije za prihodnost in našo predanost podjetjem, ki video vsebine postavljajo v središče svojega poslovanja."

Brightcove, ki ima pod streho več kot 50 patentov, ki so oblikovali industrijo, živi in diha video - in to je glavno sporočilo, ki ga je podjetje jasno osvetlilo skozi celoten razvoj te znamke. Naj gre za rešitve za predvajanje ali izdajanje, trženje, poslovno komuniciranje, virtualne dogodke ali prenose v živo - ekipa Brightcove svojim partnerjem s ponosom pomaga pri video posnetkih in še ni naletela na video izziv, ki ga ne bi uspela rešiti oz. inovirati.

Brightcove nudi video rešitve, ki spreminjajo industrijo, več kot 3381 strankam po svetu. Seznam vključuje vodilna podjetja s področij, ki segajo vse od medijskih velikanov, kot sta SXSW in AMC Networks, velikanov s področja hrane in pijače Chick-Fil-A in Dunkin Brands, avtoritet s področja zabave, kot sta Academy of Motion Picture Arts and Sciences in Tribeca Film Festival, do podjetja za virtualno izobraževanje MasterClass ter športnih partnerjev, kot je USGA-jev U.S. Open, ter mnoge druge.

O podjetju Brightcove

Ko je video pravilno narejen, ima lahko močan in trajen učinek. Srca se odprejo. Misli se spremenijo. Kreativnost pride do izraza. Od leta 2004 Brightcove strankam pomaga odkriti in izkušati neverjetno moč videa prek svoje nagrajene tehnologije, hkrati pa organizacijam v več kot 70 državah po vsem svetu omogoča, da se dotaknejo občinstva na pogumne in inovativne načine. Brightcove to dosega z razvijanjem tehnologij, ki so nekoč veljale za nemogoče, s čimer strankam nudi podporo brez primere ali izgovorov ter ob uporabi znanja in virov globalne infrastrukture. Video je najbolj privlačen in vznemirljiv medij na svetu. Za več informacij obiščite www.brightcove.com. Video That Means Business.™

Izvorno sporočilo je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201022005373/en/

Kontakt

Chris Royal
brightcove@id-pr.com

Vir: Brightcove Inc.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.