O-STA

Ericsson predstavlja prenovljeni Bluetooth™ Headset z izjemno zmogljivostjo za pogovorni čas in čas v stanju pripravljenosti

Ericsson uvaja novi Bluetooth™ Headset HBH-15 – Na trgu bo že oktobra letos – Privlačna oblika in izjemno zmogljiva baterija – Ohranja vse prednosti svojega predhodnika

Iz Ericssona so napovedali prihod novega Bluetooth™ Headset HBH-15 na trg. Gre za najnovejšo različico že priljubljenega Ericssonovega koncepta naprav za brezročno telefoniranje. Novi headset je privlačne oblike in opremljen z novo baterijo, ki omogoča daljši čas pogovora in podaljšano stanje aparata v pripravljenosti. Na trg bo prodrl oktobra letos.

Novi Bluetooth™ Headset HBH-15 je nadgradnja originalnega Bluetooth™ Headseta, ki je bil prvi Bluetoothov™ izdelek, namenjen trgu potrošnikov. Vendar je novi model bolj gladke in tekoče oblike, ki se poda izgledu sodobnih mobilnih telefonov.

Poleg vizualno privlačne oblike pa novi headset odlikuje tudi izjemna zmogljivost baterije, ki se odraža v času pogovora in času, ko je aparat lahko v stanju pripravljenosti. Ta čas je pri novem headsetu mnogo daljši kot pri drugih napravah za brezročno telefoniranje. Potrebnega je manj časa za polnjenje baterije, tako da je na voljo več časa za delovanje telefona, kar uporabniku omogoča celodnevno aktivno uporabo.

Novi model pa ima tudi vse prednosti svojega predhodnika. Ponovno je na voljo možnost sprejemanja in končevanja klicev s pritiskom le enega gumba, uporabnik pa lahko izbira telefonske številke z glasovnimi ukazi. Z razpoložljivimi funkcijami lahko uporabnik enostavno upravlja z vsemi klici, ne da bi se sploh dotaknil telefona.
Izdelki Bluetooth™ komunicirajo med seboj prek radijske povezave, tako da ni potrebna fizična povezava po kablu. Ericsson je prvi spodbudil standard Bluetooth™ in je še vedno gonilna sila razvoja tehnologije. Novi Bluetooth™ Headset utrjuje Ericssonov vodilni položaj na področju razvoja aplikacij Bluetooth™.

Osnovni podatki o Bluetooth™ Headset HBH-15

Teža: 32 g
Čas pogovora: do 5 ur
Čas stanja pripravljenosti: do 110 ur
Barve: temno modra, interferenčno modra
Lastnosti: možnost glasovnega izbiranja številk, eno-gumbni vmesnik
Dostopnost na trgu: od oktobra 2001