O-STA

Stay Safe in Croatia: Najsevernejša hrvaška občina prva popolnoma varna destinacija na Hrvaškem

Sveti Martin je prva popolnoma varna destinacija na Hrvaškem. (FOTO: Turistička zajednica Sveti Martin na Muri)
Sveti Martin na Muri, kjer imajo vse nastanitve in gostinski obrati oznako Stay Safe in Croatia. (FOTO: Turistička zajednica Sveti Martin na Muri)
V medžimurskih termah svojim gostom zagotavljajo varno in prijetno bivanje. (FOTO arhiv Terme Sveti Martin_avtor Maja Danica Pečanić)
V Termah Sveti Martin na prvo mesto vedno postavljajo dobro počutje svojih gostov. (FOTO arhiv Terme Sveti Martin_avtor Maja Danica Pečanić)
V Termah Sveti Martin so vedno odprti za novosti in svojo ponudbo prilagajajo razmeram. (FOTO arhiv Terme Sveti Martin_avtor Maja Danica Pečanić)

Čeprav je pandemija covida-19 precej spremenila naše potovalne navade, to ne pomeni, da potovanja tudi v prihodnje ne bodo možna ali da smo pozabili nanje. Še več, z zdravstvenega vidika so potovanja zagotovo veliko bolj varna kot prej. Hrvaško ministrstvo za turizem in šport je pripravilo projekt "Stay safe in Croatia", s pomočjo katerega želi vsem turistom zagotoviti prijetno in varno bivanje na turističnih destinacijah po državi. Obiskovalci bodo tako lahko še bolj sproščeno uživali v hrvaških turističnih lepotah in atrakcijah z oznako Stay Safe in Croatia, ki označuje najvišje varnostne standarde v turizmu in gostinstvu.

V Termah Sveti Martin, ki se nahajajo na skrajnem severu Hrvaške, so vedno odprti za novosti in svojo ponudbo redno prilagajajo razmeram. Tudi tokrat so varnost, zdravje in brezskrbno ter prijetno bivanje svojih gostov postavili na prvo mesto. V tem duhu so se v resortu skupaj s celotno destinacijo priključili projektu Safe stay in Croatia, ki ga vodi hrvaško ministrstvo za turizem in šport. Sveti Martin na Muri je tako postal prva hrvaška destinacija, kjer vsi ponudniki nastanitvenih in gostinskih storitev nosijo oznako "Stay safe in Croatia".

Nacionalna oznaka najvišjih varnostnih standardov v turizmu in gostinstvu sporoča gostom, da Terme Sveti Martin poslujejo skladno z aktualnimi priporočili za potovanja in da vsakemu gostu zagotavljajo varno bivanje, saj spoštujejo vse nacionalne in svetovne zdravstvene ter higienske predpise.

Več o samem projektu najdete na povezavi: www.safestayincroatia.hr.