O-STA

Hisense in zaposleni gradijo trajnostno prihodnost

Proizvodni delavci v Hisensovi tovarni v mestu Atlantis v Južni Afriki (Foto: Business Wire)

ČINGDAO, Kitajska - (BUSINESS WIRE) - Ko smo zaživeli v novi normalnosti, so okoljska, družbena in korporativna merila (ESG) postala ena najbolj trendovskih tem v svetu. Pozitiven vpliv na družbo in omogočanje priložnosti za trajnostni razvoj sta postopoma postala nova kriterija, s katerima podjetja kažejo svojo rast. S tem, ko postavi talente na prvo mesto, si Hisense prizadeva ustvariti globalno ekipo, ki vključuje ljudi iz različnih kultur z edinstvenimi izkušnjami, obenem pa poskrbi za zdravo in enakopravno delovno okolje, ki poganja njegov uspeh. Hisense z več kot 90 tisoč zaposlenimi po svetu ustvarja trajnostno prihodnost in nenehno daje pozitiven pečat družbi.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Za ogled celotnega sporočila obiščite na https://www.businesswire.com/news/home/20210601005474/en/

Pozornost vzgajanju domačih talentov in kulturni vključenosti

Hisense podpira lokalne skupnosti, da bi zmanjšal brezposelnost in posredno tudi stopnje kaznivih dejanj. Podjetje je z vlaganji v industrijske cone po vsem svetu ustvarilo več kot tri tisoč delovnih mest v Južni Afriki in več kot dva tisoč v Mehiki, v bodoče pa namerava to število povečati na več kot sedem tisoč, kar posameznim regijam pomaga pri gospodarski rasti in spodbuja trajnostni razvoj.

Hisense zagotavlja enake možnosti zaposlovanja ne glede na raso in spol, lokalnemu prebivalstvu pa ob zaposlitvi nudi profesionalno in sistemsko izobraževanje. Mati samohranilka Nicalette, ki se je družbi Hisense South Africa pridružila leta 2002, je zaradi odličnega dela in hitrega učenja napredovala na delovno mesto vodje poprodaje. Sistem zaposlovanja in vzgajanja talentov družbe Hisense je povečal njeno zagnanost za delo, obenem pa, kot pravi sama, izboljšal njeno življenje.

Skrb za karierni razvoj zaposlenih

Hisense je z namenom opolnomočenja zaposlenih ustvaril potrebne pogoje in prostore, kjer ti lahko do največje možne mere povečajo svoj potencial in vrednost. Hisense izvaja prožno napredovanje, ki zaposlenim omogoča izbiro med kariernima možnostma "uprava" in "raziskave in razvoj", kar vsakomur zagotavlja lepe priložnosti za napredovanje.

Kolidž Hisense, nekakšna korporativna univerza, skuša zaposlenim izboljšati karierni razvoj. Zagotavlja celovito izobraževalno okolje in več internih izobraževalnih platform (vključno s predavanji, spletnimi stranmi, itd), kjer se lahko zaposleni vedno učijo in izboljšujejo.

"To, zaradi česar je delo pri Hisensu drugačno kot v drugih podjetjih, je, da družba vedno motivira svoje zaposlene za doseganje kariernih ciljev in jih zelo podpira, da lahko rastejo skupaj s podjetjem," je dejal Robin Silberbauer, ki se je družbi Hisense South Africa pridružil leta 2015.

Skrb za zdravje in dobrobit zaposlenih

Med pandemijo Hisense ne skopari s prizadevanji za zdravje svojih zaposlenim in njihovih družin, saj jim razdeljuje sredstva za preprečevanje epidemije in spodbuja delo od doma.

Povezal se je tudi s strokovnimi organizacijami, ki zagotavljajo programe pomoči zaposlenim, ter tako svojim delavcem in njihovim družinam omogočil skrb za duševno zdravje. Tako lahko vsak zaposleni brez težav pride do psihološkega svetovanja, kar jim pomaga izboljšati duševno zdravje in se spoprijeti z izzivi, ki jih prinaša delo in življenje.

Hisense se bo dolgoročno posvečal razvoju talentov in aktivno ustvarjal vključujoče delovno okolje, s čimer bo spodbujal trajnostni razvoj lokalnih skupnosti povsod, kjer je prisoten.

Za ogled izvirne različice sporočila na businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20210601005474/en/

Kontakt

Za medije:
Lori Luo (Ogilvy PR Team)
Tel: +86-135-1278-4739
E-naslovl: lori.luo@ogilvy.com / HisenseGlobal@ogilvy.com

Vir: Hisense

Večpredstavnostne vsebine

Foto Proizvodni delavci v tovarni Hisense v mestu Atlantis v Južni Afriki (Foto: Business Wire)

Foto Hisensov avtomatiziran visokotehnološki laboratorij v R&R centrih (Foto: Business Wire)

Foto Hisense med pandemijo ne skopari s prizadevanji za zagotavljanje zdravja svojih delavcev (Foto: Business Wire)