O-STA

Privoščite si popoln poletni oddih v Termah Sveti Martin

Pa smo le dočakali toplejše dni in postopno sproščanje ukrepov. Misli nam vse pogosteje uhajajo k počitnicam in sproščenim poletnim trenutkom. Če si želite pobegniti iz vsakdanjega vrveža in poskrbeti za ravnovesje telesa in duha v objemu neokrnjene narave, so Terme Sveti Martin v hrvaškem Medžimurju prava izbira za vaš poletni oddih. V osrčju zelenega vrta Hrvaške boste našli obilo možnosti za sprostitev, rekreacijo v naravi, raziskovanje naravnih in kulturnih znamenitosti ter uživali v izvrstni lokalni kulinariki. V Termah Sveti Martin vam krijejo tudi stroške hitrega antigenskega testa za vračanje v domovino, tako da se lahko na počitnice odpravite brez skrbi!

Destinacija, ki nosi oznako Stay Safe in Croatia

Slovenci lahko ponovno lažje potujemo na Hrvaško, saj tako za vstop na Hrvaško kot za vračanje v domovino zadostuje že hitri antigenski test. Tako lahko ponovno načrtujemo počitnice pri naših južnih sosedih. Tudi v Svetem Martinu na Muri, ki je že pred časom postal prva hrvaška destinacija z oznako Stay Safe in Croatia, kjer lahko obiskovalci varno počitnikujejo. V resortu Term Sveti Martin, prvem healthness resortu v Evropi, od nekdaj postavljajo dobro počutje svojih gostov na prvo mesto. V svoji viziji sledijo antropozofski filozofiji Rudolfa Steinerja, ki človeka obravnava celovito - kot fizično, življenjsko, duševno in duhovno bitje. Po teh načelih se ravnajo tako v svoji wellness kot kulinarični in drugi ponudbi. V medžimurskih termah boste zagotovo napolnili svoje baterije in občutili popolno sprostitev telesa ter duha.

Počitnice za vsak okus

V Termah Sveti Martin, ki jih obdaja več kot 27 hektarov zelenih površin, živijo in dihajo z naravo, kje se lahko vsak gost odloči za rekreacijo po svojem okusu. Tek, kolesarjenje po okoliških gričih in dolinah, sprehodi po bližnjih gozdovih, joga na prostem, tenis, odbojka na mivki, golf - možnosti za poletne aktivnosti na prostem je nešteto. Po športnih aktivnostih pa ni lepšega kot vodni užitki v Aquaparku, kjer vas čaka zabava za celo družino. Otroci bodo navdušeni nad spuščanjem po toboganih, odrasli pa si lahko privoščite masažo pod baldahinom in lovite sončne žarke na ležalnikih. Za zabavne aktivnosti pa bodo poskrbeli tudi animatorji, ki pripravljajo program za najmlajše in vse mlade po srcu.

Wellness razvajanje in kulinarični užitki za popoln zaključek dneva

Po tako aktivnem dnevu je prav, da si zvečer privoščite še malo razvajanja. Terme Sveti Martin so med drugim tudi pravi raj za ljubitelje wellness aktivnosti, saj se lahko pohvalijo z najsodobnejšo wellness oazo na celinskem Hrvaškem. Izbirate lahko med več kot 30 masažami, blagodejno pa bo na vas vplivalo tudi sproščanje v savnah. Za piko na i pa bodo v medžimurskih termah poskrbeli še za razvajanje vaših brbončic. Na vašem krožniku bodo le lokalne sestavine, preoblečene v vrhunske kulinarične specialitete. Saj veste, ljubezen gre pogosto prav skozi želodec, zato se v ta medžimurski resort res ni težko zaljubiti.