O-STA

Uporabniki licenčne programske opreme podjetja Siebel software imajo od danes možnost podpore s strani podjetja Rimini Street, Inc.

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)--19. september 2005--Rimini Street, Inc.:

Soustanovitelj podjetja TomorrowNow, Inc., ki nudi podporo za izdelke podjetij PeopleSoft in JD Edwards, je ustanovil novo podjetje, ki bo nudilo kakovostno vzdrževanje in podporo imetnikom licenčne programske opreme podjetja Siebel software.

Podjetje Rimini Street, Inc., ki bo nudilo podporo in vzdrževanje imetnikom licenčne programske opreme podjetja Siebel software (Nasdaq:SEBL), je bilo predstavljeno danes na sejmu Oracle OpenWorld. Podjetje vodi Seth Ravin z 20. letnim stažem v računalniški industriji, predhodno zaposlen kot predsednik in poslovni direktor podjetja TomorrowNow, Inc., kamor je prišel iz mesta podpredsednika oddelka za prodajo pri podjetju PeopleSoft, Inc.'s. Ravin se je iz TomorrowNow Inc. umaknil marca 2005, po tem, ko je januarja 2005 podjetje prodal SAP (NYSE:SAP).

"Zaradi napovedanega prevzema s strani Oracla se lastniki licenčne programske opreme podjetja Siebel software trenutno soočajo z dodatnimi negotovostmi", je povedal predsednik in izvršni direktor podjetja Rimini Street, Ravin. "Nenehno posodabljanje programske opreme je drago ter mnogim organizacijam ne prinaša vidnih prednosti. Rimini Street bo uporabnikom nudilo zanesljive vzdrževalne in podporne programe, ki bodo tudi do 50 ali več odstotkov cenejši od cen, ki jih za letno vzdrževanje danes zahtevajo izdelovalci programske opreme. Storitve Rimini Street bodo prav tako omogočile zmanjšanje pogostosti in cene nadgradenj ter upoštevale edinstvenost poslovnih ciljev vsakega posameznega uporabnika", je dodal Ravin.

Rimini Street je edini ponudnik takih storitev z izkušenim in zanesljivim osebjem za vzdrževanje, ki je specializiran izključno za potrebe imetnikov licenčne programske opreme Siebel software. Uradni začetek nudenja storitev Rimini Street načrtuje za prvo četrtletje 2006.

O podjetju Rimini Street, Inc.

Večino storitev v Severni Ameriki bo podjetje s sedežem v Las Vegasu opravljalo iz svojega podpornega in administrativnega centra, ki ga bodo kmalu odprli v mestu San Mateo v Kaliforniji. Dodatne informacije so na voljo na spletni strani www.RiminiStreet.com ali na telefonski številki 702-839-9671.

Rimini Street in Rimini Street logo sta zaščiteni blagovni znamki podjetja Rimini Street, Inc. Vsi ostali nazivi podjetij ali izdelkov so lahko zaščitene blagovne znamke njihovih lastnikov. (C) 2005 vse pravice pridržane.

Kontakt:

CarryOn Communication

Alma Park, 323-988-4674

Mobilni tel.: 773-251-6281

e-pošta: almap@carryonpr.com