O-STA

Skupina SiDG, ki jo predstavljajo podjetja SiDG d. o. o., Snežnik d. o. o. Kočevska Reka in Snežnik Sinpo d. o. o., bo svoje zaposlene nagradila za cepljenje proti COVID-19

Kočevje, 5. avgust 2021 - Skupina SiDG, ki jo predstavljajo podjetja SiDG d.o.o., Snežnik d.o.o. Kočevska Reka in Snežnik Sinpo d.o.o., bo vsem svojim zaposlenim, ki bodo do konca septembra 2021 polno cepljeni, izplačala enkratno finančno nagrado.

V skrbi za zdravje zaposlenih in z namenom spodbujanja kolektivne odgovornosti se je poslovodstvo družbe Slovenski državni gozdovi, d. o. o. (SiDG), na pobudo Sindikata delavcev SiDG odločilo, da se zaposlenim, ki bodo dostavili potrdilo NIJZ - Nacionalnega inštituta za javno zdravje, o polnem cepljenju proti COVID-19 najpozneje do 30. septembra 2021, izplača enkratno finančno nagrado v višini 70 evrov neto.


Glavni direktor mag. Robert Tomazin je ob tem poudaril: " S to gesto želimo sodelavce spodbuditi k odgovornemu ravnanju do sebe in drugih. Še posebej nas pri tem veseli dejstvo, da je pobuda za takšno motivacijo prišla od zaposlenih."


Slovenski državni gozdovi, d.o.o.