O-STA

Kempinski Palace Portorož je dobitnik nagrade Najboljši hotel v Sloveniji 2021 s strani World Travel Awards

Sporočilo za javnost

Kempinski Palace Portorož je dobitnik nagrade Najboljši hotel v Sloveniji 2021 s strani World Travel Awards

Portorož - 25. oktober 2021: Hotel Kempinski Palace Portorož je bil nagrajen s prestižno nagrado s strani "World Travel Awards 2021", kjer je bil imenovan kot "Best hotel in Slovenia 2021" oz Najboljši hotel v Sloveniji za leto 2021.

Kai Behrens, Generalni manager hotela ob prejetju nagrade sporoča "V prvi vrsti je ta nagrada velika pohvala za izjemno delo, ki ga opravljajo sodelavci v hotelu. Ponosen sem, da imamo močan kolektiv, ki diha in živi s hotelom ter deluje na izjemnem nivoju. Brez njih, ta nagrada ne bi bila mogoča.", ob tem pa dodaja, da je "takšna nagrada, predvsem po tako težki sezoni za nas izjemen uspeh, saj nam vsem v hotelu prinaša dodaten zagon za trdo, kvalitetno in še bolje opravljeno delo tudi v prihodnje", a da ne mislijo spati na lovorikah, temveč nadaljevati trdo delo tudi v prihodnje "največja nagrada nam je zadovoljstvo naših gostov ter njihova pozitivna povratna informacija o njihovem bivanju pri nas."

Ustanovljene leta 1993, World Travel Awards (WTA) nagrade stremijo k večji prepoznavnosti, nagrajevanju in proslavljanju odličnosti v vseh ključnih sektorjih potovalne, turistične in gostinske industrije. Sistem glasovanja deluje na bazi elektronskega glasovanja neodvisnih glasovalcev s celega sveta. Danes je blagovna znamka WTA svetovno priznana kot znak odličnosti v industriji.

V Sloveniji poleg nagrade za najboljši hotel v državi, podeljujejo tudi nagrado za Naboljše podjetje za najem avtomobilov, Najboljšo družbo za upravljanje destinacij, Najboljšega organizatorja potovanj in Najboljše podjetje za upravljanje potovanj.

###

O hotelu Kempinski Palace Portorož: Pet zvezdični Superior hotel, odprt od leta 2008, pooseblja edinstveno kombinacijo tradicionalnega in modernega dizajna, ki ga je zasnoval francoski oblikovalec Jean-Claude Laville. Hotel se ponaša se z 182 vrhunskimi sobami in apartmaji, 1500 kvadratnimi metri Spa centra, šestimi konferenčnimi sobami z dnevno svetlobo, unikatno Kristalno dvorano in zasebnim parkom. Prav tako svojim gostom ponuja dve a la carte restavraciji, Sophia in Fleur de Sel, z inovativnim konceptom hrane in pijače.

Kempinski: Družba Kempinski Hotels, ustanovljena leta 1897, je najstarejša in najbolj uveljavljena skupina luksuznih hotelov v Evropi. Kempinski svojo bogato dediščino brezhibnih osebnih storitev in vrhunskega hotelirstva dopolnjuje z ekskluzivnostjo ter individualnostjo svojih posesti. Kempinski zajema portfelj 78 hotelov s petimi zvezdicami v 34 državah in svojo ponudbo nenehno razširja za nove hotele v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Aziji. Vsak od njih odraža moč in uspeh blagovne znamke Kempinski, ne da bi pri tem izgubili pogled na svojo dediščino. Kempinski je prav tako ustanovitveni član svetovno največje zveze neodvisnih hotelov, Global Hotel Alliance (GHA).

www.kempinski.com/portoroz · www.discoveryloyalty.com

Kontakt za dodatne informacije:

Petra Zierer · Cluster Public Relations Manager

Kempinski Palace Portorož ·Obala 45 · 6320 Portorož · Slovenia

T +386 (0)5 692 7666 · M +386 (0)40 457 171

petra.zierer@kempinski.com

Stran 1/2