O-STA

Wellness popotovanje skozi razkošno doživetje v Kempinski Palace Portoroz

Popoln kraj za pobeg in sprostitev

Portorož, 08 September 2023 - Kempinski Palace Portorož, hotel, ki združuje bogato zgodovino in sodobno eleganco, predstavlja edinstveno destinacijo v samem središču Portoroža. Ta luksuzni petzvezdični hotel nudi neverjetno namestitev v prečudoviti palači z veličastno habsburško fasado, hkrati pa zagotavlja brezhibno storitev.

Z odprtjem svojih vrat 20. avgusta 1910, v času Avstro-Ogrske monarhije, je elegantni hotel Palace postal simbol bleščeče turistične destinacije ob Jadranskem morju. Skozi čas je Portorož pridobil sloves elitnega evropskega letovišča in zdravilišča.

Kempinski Palace Portorož danes predstavlja kulturni spomenik v slovenski Istri, bogat z naravnimi lepotami in nepozabnimi sončnimi zahodi nad Jadranskim morjem. Obiskovalcem ponuja priložnost za bivanje v eni od 182 luksuznih sob in apartmajev, obdanih s kombinacijo sodobnega oblikovanja in brezčasnega klasičnega dekorja. Storitve in gostoljubnost dosegajo izjemno visoke standarde, kar zagotavlja vsem obiskovalcem nepozabno izkušnjo razkošja.

Ta hotel ponuja neverjetne naravne zaklade, bogato zgodovino in kulturno dediščino v kombinaciji z vrhunsko storitvijo in ponudbo hotela. To so le nekateri od razlogov, zakaj se gostje vedno znova vračajo, očarani s to edinstveno destinacijo.

Kempinski Palace Portorož svojim gostom omogoča uživanje v edinstvenih vsebinah in storitvah - okušanje domačih specialitet v eni izmed izjemnih hotelskih restavracij, sprehode ob čudoviti peščeni plaži ob zahodu sonca za istrskimi griči ter spektakularne tretmaje v Rose Spa.

V samem hotelu se nahaja vrhunska wellness oaza Rose Spa. Tu obiskovalci lahko uživajo in odkrivajo sproščujoče tretmaje iz bogate ponudbe ekskluzivnih storitev. Rose Spa ponuja vrhunske wellness storitve v elegantnem prostoru, ki vključuje deset prostorov za tretmaje, zunanje in notranje bazene napolnjene z morsko vodo, jacuzzi, fitnes center in savno. Obiskovalci lahko uživajo v ekskluzivnih tretmajih lepote priznanih kozmetičnih znamk Biologique Recherche in Thalgo, ki slovita po izdelkih, obogatenih z regenerativno močjo alg in izvlečkov morskih virov.

Rose Spa ponuja tudi priložnost za razkritje skrivnosti Gua Sha masaže in posebnih rutin za nego obraza pod vodstvom Sare Bičič, ene izmed petih najboljših facialistk na svetu.

Tretma Royal Face Lift združuje ročno dviganje in tehniko Gua Sha, da aktivira mišice obraza. S temi vajami in posebnimi tehnikami naravnega liftinga se upočasni proces staranja kože, rezultat pa je čvrsta in napeta koža.

Tretma, ki izstopa, je nedvomno Biologique Recherche Soin Lift C.V.S. Piling in lifting tretma, ki v kombinaciji s tehnikami oblikovanja, zasnovanimi za zrelo kožo, pusti kožo na obrazu, vratu in dekolteju gladko in tonirano.

Biologique Recherche je znan po svoji izjemni učinkovitosti, ki izhaja iz kliničnega in personaliziranega pristopa k negi kože. S skrbno izbranimi čistimi in naravnimi aktivnimi sestavinami, skupaj z inovativnimi metodami zdravljenja, ta znamka ponuja ekskluzivno izkušnjo, osredotočeno na dosego vidnih rezultatov, prilagojenih individualnim potrebam kože.

Z združitvijo razkošnega namestitvenega ponudbe, bogate gastronomske ponudbe in izjemnih wellness storitev, Kempinski Palace Portorož ustvarja nepozabno izkušnjo, ki vas bo osvežilo, sprostilo in vam pustilo nepozabne spomine.

-ENDS-

O hotelu Kempinski Palace Portorož: Pet zvezdični Superior hotel, odprt od leta 2008, pooseblja edinstveno kombinacijo tradicionalnega in modernega dizajna, ki ga je zasnoval francoski oblikovalec Jean-Claude Laville. Hotel se ponaša se z 182 vrhunskimi sobami in apartmaji, 1500 kvadratnimi metri Spa centra, šestimi konferenčnimi sobami z dnevno svetlobo, unikatno Kristalno dvorano in zasebnim parkom. Prav tako svojim gostom ponuja dve a la carte restavraciji, Sophia in Fleur de Sel, z inovativnim konceptom hrane in pijače.

Kempinski: Družba Kempinski Hotels, ustanovljena leta 1897, je najstarejša in najbolj uveljavljena skupina luksuznih hotelov v Evropi. Kempinski svojo bogato dediščino brezhibnih osebnih storitev in vrhunskega hotelirstva dopolnjuje z ekskluzivnostjo ter individualnostjo svojih posesti. Kempinski zajema portfelj 80 hotelov s petimi zvezdicami v 34 državah in svojo ponudbo nenehno razširja za nove hotele v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Aziji; trenutno je v razvoju več kot 25 projektov. Vsak od njih odraža moč in uspeh blagovne znamke Kempinski, ne da bi pri tem izgubili pogled na svojo dediščino. Kempinski je prav tako ustanovitveni član svetovno največje zveze neodvisnih hotelov, Global Hotel Alliance (GHA).

www.kempinski.com/portoroz · www.discoveryloyalty.com

Kontakt za dodatne informacije:

Petra Zierer · Cluster Public Relations Manager

Kempinski Palace Portorož · Obala 45 · 6320 Portorož · Slovenia

kempinski.com/portoroz · Kempinski - Hoteliers since 1897

T +386 (0) 5 692 7666 · M +386 (0) 40 457 171

petra.zierer@kempinski.com

Page 3 of 3

CO Kempinski Palace Portoroz ISTRIA SLOVENIA