O-STA

Kempinski Palace Portorož in Obalno Zavetišče združila moči in pričela s sodelovanjem

Fotografija; Psička Lija v hotelu Kempinski Palace Portorož
Fotografija; Psička Lija v hotelu Kempinski Palace Portorož
Fotografija; Psička Lija in concierge v hotelu Kempinski Palace Portorož

Portorož, Slovenija - 28. junij 2022: Psom prijazen hotel Kempinski Palace Portorož s ponosom predstavlja novo doživetje za hišne ljubljenčke v hotelu. Partner tega projekta je Obalno Zavetišče Marjetice Koper, ki je za model pripeljalo svojo psičko Lijo. Cilj sodelovanja je v tem, da čimveč živali v zavetišču najde svoj dom.

Hotel Kempinski Palace Portorož je hotel za celotno družino. Hotel se zaveda, da so tudi štirinožni prijatelji del družine in se tudi oni radi pridužijo svojim lastnikom ob obisku petzvezdičnega hotela. Posledično so tudi oni deležni posebnega razvajanja ob obisku.

Vsak gost, ki potuje s hišnim ljubljenčkom, prejme v sobo visokokvalitetno ortopedsko posteljo, ki ustreza velikosti štirinožca, skledo za vodo in hrano ter lokalno pridelane prigrizke za hišne ljubljenčke iz Tačke Pasje Pekarne. V želji, da bi novost v sobah predstavili nekoliko drugače, je hotel združil moči z Obalnim zavetiščem Marjetice Koper in tako je skozi sodelovanje projekt prejel tudi pozitivno noto.

Obalno zavetišče Marjetice Koper je hotel obiskalo z enim izmed svojih varovancev, ki je zdaj obraz te akcije. Psička Lija je mlada, sramežljiva in vesela kosmatinka, ki pa te poletne počitnice ne išče le pasje postelje v hotelu, ampak skupaj s številnimi štirinožnimi prijatelji v zavetišču, išče svojega lastnika in prostor, ki ga lahko poimenuje dom.

Ne samo, da iščejo domove za živali, Obalno zavetišče Marjetice Koper je vedno odprto tudi za materialne ali denarne donacije in z veseljem sprejme vse posameznike, ki si želijo muce in kužke obiskati, jih popeljati na sprehod ali pa le preživeti nekaj časa z njimi in jim popestriti dan.

Oglejte si Lijin dan v hotelu v spodnji galeriji ter si oglejte njene prijatelje v zavetišču na spletni strani Obalnega zavetišča Marjetice Koper: https://www.obalnozavetisce.si/

###

O hotelu Kempinski Palace Portorož: Pet zvezdični Superior hotel, odprt od leta 2008, pooseblja edinstveno kombinacijo tradicionalnega in modernega dizajna, ki ga je zasnoval francoski oblikovalec Jean-Claude Laville. Hotel se ponaša se z 182 vrhunskimi sobami in apartmaji, 1500 kvadratnimi metri Spa centra, šestimi konferenčnimi sobami z dnevno svetlobo, unikatno Kristalno dvorano in zasebnim parkom. Prav tako svojim gostom ponuja dve a la carte restavraciji, Sophia in Fleur de Sel, z inovativnim konceptom hrane in pijače.

Kempinski: Družba Kempinski Hotels, ustanovljena leta 1897, je najstarejša in najbolj uveljavljena skupina luksuznih hotelov v Evropi. Kempinski svojo bogato dediščino brezhibnih osebnih storitev in vrhunskega hotelirstva dopolnjuje z ekskluzivnostjo ter individualnostjo svojih posesti. Kempinski zajema portfelj 79 hotelov s petimi zvezdicami v 34 državah in svojo ponudbo nenehno razširja za nove hotele v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Aziji. Vsak od njih odraža moč in uspeh blagovne znamke Kempinski, ne da bi pri tem izgubili pogled na svojo dediščino. Kempinski je prav tako ustanovitveni član svetovno največje zveze neodvisnih hotelov, Global Hotel Alliance (GHA).

www.kempinski.com/portoroz · www.discoveryloyalty.com

Kontakt za dodatne informacije:

Petra Zierer · Cluster Public Relations Manager

Kempinski Palace Portorož · Obala 45 · 6320 Portorož · Slovenia

kempinski.com/portoroz · Kempinski - Hoteliers since 1897

T +386 (0) 5 692 7666 · M +386 (0) 40 457 171

petra.zierer@kempinski.com