O-STA

V MERKURju s prenovljenim centrom Kranj Primskovo

SPOROČILO ZA JAVNOST

Kranj/Naklo, 16. junij 2022 - Prenova zelenega centra prihodnosti MERKUR Kranj Primskovo je končana. Po delni prenovi, ki se je zaključila novembra lani in je kupcem omogočila nemoteno nakupovanje, so tokrat prenovili še 4000 m2 prodajne površine. Ta zajema oddelke DOM in VRT ter omogoča izboljšane postavitve in predstavitve izdelkov. Uradno otvoritev je pospremil kratek nagovor članov poslovodstva, v centru so za kupce pripravili super otvoritveno ponudbo s kuponi in darilom, poskrbeli pa so tudi za zabavo otrok na rolersko spretnem poligonu na parkirišču.

"Veseli nas, da smo prenovo uspeli realizirati brez zaprtja, za kar se lahko zahvalimo vsem sodelavcem, ki so sodelovali pri prenovi. Na ta način smo našim kupcem omogočili brezskrbno nakupovanje, ki so ga v času zaprtja javnega življenja in omejitev še kako pogrešali. V MERKURju se zavedamo, da so naše trgovine pomemben člen velikih in malih prenov ter izboljšav, ki se odvijajo v različnih letih časih, zato nas še posebej veseli izboljšan predstavitveni prostor, ki bo omogočil preglednejšo in kupcem prijaznejšo izpostavitev sezonsko zanimivih produktov," so povedali v MERKURju in dodali, da se center ponaša tudi z nazivom zeleni center prihodnosti. Na oddelku Ogrevanje je v prodajni program umeščen predstavitveni prostor celovitih energetskih rešitev, ki jih ponuja nova blagovna znamka MERKUR ENERGIJA. Kupec si lahko na prodajnem mestu tako ogleda vse - od toplotne črpalke, sončne elektrarne in električnega polnilnika.

Projektne pisarne REČENO STORJENO

V trgovskem centru najdete dve projektni pisarni. Prva je locirana v pritličju in je namenjena projektom kot so prenove fasad, talne obloge, vodovod, ogrevanje in ostalim projektom pod okriljem storitve REČENO STORJENO, ki kupcem zagotavlja popolno razbremenitev skrbi, saj vse od ideje do izvedbe opravijo MERKURjevi mojstri. Druga se nahaja v prvem nadstropju, na oddelku Kopalnic. Namenjena je posvetu ob prenovi kopalnice. "Storitev REČENO STORJENO bo razbremenila vse tiste kupce, ki si želijo projekt prenove zaupati strokovnjakom. Ker se zavedamo, da je v zadnjem obdobju težko najti kompetentne in zaupanja vredne mojstre, smo to skrb prevzeli nase in kupcem ponudili celovito storitev, ki se je izkazala za zelo uspešno."

Preglednejši oddelek Vrta in Sezone

Prenova je potekala tako na oddelku notranjega kot zunanjega vrta. Kupcem je na voljo več motivacijskih kotičkov in idej za ureditev vrtička ali balkona, nivojski regali pa omogočajo odprt pogled na široko ponudbo drevesnic, cvetja in sadik. Izpostavimo lahko tudi odprt pogled večjih artiklov po naročilu, kot so steklenjaki, rastlinjaki, visoke grede in ute. V notranjosti je poskrbljeno tudi za pregledno predstavitev žarov in pa izdelkov za kampiranje, ki so med kupci v toplejših mesecih še kako priljubljeni.

Prenova je opazna tudi na oddelkih Bele tehnike in Gospodinjstva, kjer je postavitev prilagojena kupcu in izpostavlja vse ključne informacije, ki vplivajo na nakupno odločitev. Za vse dodatne nasvete je v trgovskem centru MERKUR Kranj Primskovo na voljo tudi strokovna ekipa, ki bo poskrbela za nasvet in razlago, ne glede na želje in zahteve kupcev.

Za kupce so v MERKURju pripravili tudi otvoritveni letak s posebno ponudbo in z dvema kuponoma za popust na izbrani izdelek, pri čemer bodo kuponi od 16. 6. do 18. 6. prinašali 15% popust na izbrani izdelek, tisti med 20. 6. in 30. 6. pa 10%. Na otvoritveni dan, 16. 6. 2022, so za prve kupce pripravili darilo ob nakupu nad 30 EUR - sivko, ob nakupu izdelkov z oddelka Gospodinjstvo pa prejmete še praktično darilo.

Dobrodošli v MERKUR Kranj Primskovo in na merkur.si.