O-STA

Najboljša spletna trgovina za dom in vrt po izboru kupcev

Naklo, 6. september 2022 - Merkur predstavlja prenovljeno spletno trgovino, ki kupcem omogoča hitrejšo in udobnejšo pot do željenih izdelkov. Merkurjeva prenovljena spletna trgovina združuje novejšo tehnologijo s preglednostjo ter prilagodljivostjo.

Merkur je vodilni slovenski trgovec z izdelki za dom, vrt in gradnjo. V 24 trgovskih centrih po Sloveniji Merkur nudi najširšo ponudbo izdelkov za gradnjo, obnovo, vzdrževanje, zabavo, udobje in kakovostno bivanje. Vse pomembnejše prodajno mesto pa postaja spletna trgovina, ki Merkurjevim kupcem omogoča hitre, enostavne in učinkovite nakupe.

Od 5. 9. 2022 dalje je na voljo prenovljena spletna trgovina www.merkur.si, ki poleg izjemne ponudbe kupcem ponuja tudi bogato knjižnico nasvetov, jim omogoča naročilo produktov z dostavo na dom ali prevzem na 20 prevzemnih mestih po vsej Sloveniji, brezplačno poštnino za nakupe nad 30 €, nakupe do 12 obrokov brez obresti, dostavo večjih, logistično bolj zahtevnih produktov ter ekskluzivne izdelke, ki so na voljo samo na spletu. Merkur se lahko pohvali tudi z enostavnim brskanjem po spletni trgovini, s pomočjo glasovnega iskalnika.

Direktor spletne trgovine merkur.si, Potočnik Blaž, je ob prenovi spletne trgovine izjavil:

" "Vse urejeno" za nas ni zgolj obljuba, temveč zaveza, da smo vsak dan boljši sopotnik življenjskega sloga slehernega posameznika. S prenovljeno spletno stranjo, s pestrostjo ponudbe, visoko mero strokovnosti, celovitostjo ponudbe in storitev kupcem omogočamo najboljšo nakupno izkušnjo. Spletna trgovina kupcem omogoča učinkovitejšo nakupovanja, hkrati pa nam pomaga pri razvoju Merkurjeve ponudbe v prihodnje. Z mislijo na vse, ki so z nami danes in z željo, da privabimo v svojo družbo nove kupce.

Na samem vrhu po priljubljenosti med kupci

Raziskava Pozicija blagovne znamke Merkur (Mediana, junij 2022) potrjuje, da Merkur ostaja z naskokom najboljša in najbolj zaupanja vredna blagovna znamka. Zavedamo se odgovornosti biti najboljši, zato smo prenovili spletno trgovino, ki je še bolj pregledna, hitrejša in enostavna za vse kupce. Vabljeni na merkur.si in preizkusite nakupovalno izkušnjo tudi vi.