O-STA

VOOPOO razkril tri nove izdelke in v 30 minutah povedal zgodbo svoje osemletne podjetniške poti

Napis pod sliko: Neskončna inovativnost: Nov izid izdelkov, ki ga podpirajo platforme za uparjanje in razvoj čipov, kaže moč VOOPOO-ja v raziskovanju in razvoju. (Slika: Business Wire)

SHENZHEN, China--(BUSINESS WIRE)-- Na svetovni spletni predstavitvi podjetja VOOPOO "Več kot neskončno", 29. junija 2022, so v 30 minutah predstavili zgodbo znamke v osmih letih od ustanovitve. Razložili so povezavo med simbolom neskončnosti in znamko ter v treh poglavjih pokazali predanost pri ustvarjanju neskončnih možnosti z uporabo tehnologije. Vrhunec dogodka pa je bila predstavitev treh novih POD izdelkov z najnovejšo VOOPOO tehnologijo.

Ta izjava za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izjava je v celoti dostopna na: https://www.businesswire.com/

Zelo pomembna tema spletnega dogodka je bila zgodba o rasti podjetja VOOPOO od ustanovitve pred osmimi leti. Iz ponudnika čipov za uparjanje so se razvili v vodilne na področju elektronskega uparjanja s ponovnim polnjenjem in pozitivno vplivali na razvoj industrije s številnimi revolucionarnimi inovacijami tudi med metamorfozo znamke. Odkar je lani VOOPOO pričel strategijo globalizacije, so odprli podružnice v Združenih državah Amerike, Združenem kraljestvu, Indoneziji, Nemčiji, Franciji, Kanadi in Maleziji, v prihodnje pa jih bodo odprli še več, da bi okrepili lokalno delovanje na lokalnih trgih. VOOPOO želi okrepiti tudi svoj globalni vpliv na svetovnem trgu za elektronsko uparjanje z novimi vodilnimi trgovinami in aplikacijami, dostopnimi v več regijah.

Še en ključen del dogodka je bil izid treh najnovejših izdelkov, od katerih so dva iz serije V, VMATE E in VMATE Infinity Edition, razkrili prvič. Oba izdelka sta opremljena z nadgrajenim uparjevalnikom s tehnologijo za ohranjanje svežine 5A, ki ohrani svež okus in aromo e-tekočine, tekstura leče Fresnel pa učinkovito zmanjša izpostavljenost e-tekočine svetlobi in ohrani svež okus. Rezervoar je obdelan s srebrovimi ioni za več kot 99% antibakterijsko zaščito.

Tretji izdelek, Drag Q je že izšel, sedaj pa je na voljo v novi različici CMF Infinity Edition. Drag Q je z vrhunsko učinkovitostjo inteligentnega nadzora tlaka in obnove okusa spremenil pogled industrije na POD izdelke. Na virtualnem dogodku je svetovni ambasador znamke podrobno razložil tudi glavno vodilo hitrega razvoja, torej naložbe v raziskovanje in razvoj, ki sta osredotočena na uporabnika. VOOPOO je že izdal tri pionirske platforme za uparjanje, namenjene različnim uporabnikom - PNP, TPP, ITO, in razvil dva čipa GENE za različne funkcije izdelkov GENE AI and GENE TT. Prav s stalno optimizacijo in inovacijami na področju tehnologije uparjanja si VOOPOO pridobiva zaupanje in podporo strank.

Neskončne povezave: skleni roke z 100.000+ strankami in 50.000.000+ oboževalci za kulturo elektronskega uparjanja

Zadnje poglavje je bilo posvečeno strankam in milijonom oboževalcev, ki so zakorakali naprej z roko v roki z VOOPOO-jem. V zadnjih osmih letih je VOOPOO sodeloval z več kot 100.000 fizičnimi trgovinami in na svojo stran z visokokakovostnimi izdelki in stalnim vlaganjem v trg pridobival vedno več strank. Tržni dosežki so dokaz vzajemne koristi pri sodelovanju s partnerji. Na svetovni ravni je VOOPOO pridobil več kot 50 milijonov zvestih oboževalcev. Ti ne le spodbujajo VOOPOO pri ustvarjanju novih naprednih izdelkov, temveč tvorijo del kulture elektronskega uparjanja v VOOPOO ekosistemu. VOOPOO je napovedal tudi odprtje novih trgovin v Združenem kraljestvu in Indoneziji, ki naj bi postali nova paradna konja v VOOPOO ekosistemu in omogočili tesno sodelovanje z oboževalci.

VOOPOO je v tridesetih minutah prikazal povezavo med razvojno strategijo podjetja, inovativnim duhom, kulturo znamke in simbolom za neskončnost, trije novi izdelki pa bodo izpolnili pričakovanja trga in industrije.

O podjetju VOOPOO

VOOPOO je vodilna znamka sistemov za ponovno polnjenje, ki se je hitro povzpela z izdelki DRAG, ki so v kratkem času postali svetovno priznani. VOOPOO se osredotoča na gradnjo dveh glavnih tehnoloških platform, [Chip] in [Atomization]. VOOPOO je razvil GENE.AI, GENE.TT in druge čipe. Poleg tega je VOOPOO samostojno razvil tri platforme za uparjanje, in sicer TPP, PNP in ITO, ki so namenjene različnim uporabnikom. VOOPOO ima štiri glavne serije izdelkov - ARGUS, DRAG, VINCI in V-series(Doric). VOOPOO bo tudi v prihodnje razvijal nacionalne trge, z namenom zgraditi eno najvplivnejših globalnih znamk.

Izvirno besedilo te objave je uradna in verodostojna različica. Prevodi so na voljo le kot način prilagoditve okolju in jih je treba primerjati z besedilom v izvirnem jeziku, ki je edina različica te objave za javnost s pravnim učinkom.

Izvirno besedilo je na voljo na: businesswire.com: https://www.businesswire.com/


Kontakt

Kai Tsu
Višji vodja odnosov z javnostmi

15957944779
kai@voopootech.com


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.