O-STA

Ericsson predstavlja T 66 - svoj najmanjši mobilni telefon doslej

Ericsson predstavlja novi model T 66 – Na trgu bo od oktobra letos – Telefon v velikosti kreditne kartice je privlačne oblike in nudi številne uporabnikom prijazne funkcije

Ericsson je danes predstavil svoj najmanjši in najlažji mobilni telefon doslej, model T 66, ki ga lahko spravimo tudi v najmanjši žep. Od oktobra letos bo na voljo v dveh barvah: srebrni (Silver Supreme) in škrlatni (Purple Passion).

Model T 66 je izjemno majhen, saj ima dolžino in širino kreditne kartice, težak pa je le 59 gramov. Je sodobnega dizajna in ima vgrajeno anteno. Omogoča nam do 150 ur v stanju pripravljenosti, ima pa tudi številne uporabnikom prijazne lastnosti. Kompatibilen je z omrežji GSM 900/1800/1900 za mednarodno pokritje.

T 66 omogoča EMS (Enhanced Messaging Service), funkcijo za klepetanje in wapanje. Z EMS je komuniciranje prek mobilnega telefona bolj zabavno, ustvarjalno in osebno. EMS uporabnikom poleg pošiljanja SMS tekstovnih sporočil omogoča tudi pošiljanje in prejemanje slik, zvokov in melodij. Telefon nudi vrsto že instaliranih slik in melodij. Uporabniki lahko tudi shranijo slike in melodije, ki jih naložijo s pomočjo mobilnega interneta.

Pomembna nova odlika modela T 66 pa je tudi mobilni klepet: izmenjavanje sporočil med dvema uporabnikoma, katerih aparata podpirata mobilni klepet, ki deluje podobno kot klepet prek interneta, kjer si uporabniki medsebojno izmenjujejo sporočila. T 66 uporabnikom omogoča, da s pomočjo mobilnega interneta ostanejo na tekočem z informacijami. Prek svojega telefona lahko kupujejo, opravljajo bančne storitve ali iščejo informacije po številnih WAP straneh.

Kar zadeva varnost transakcij, vključuje T 66 tudi napredni varnostni sistem WTLS, ki enkriptira občutljive informacije, kot so podrobnosti na kreditnih karticah, tako da so spletne transakcije bolj varne. Poleg tega vključuje T 66 zelo koristni koledar, ki omogoča shranjevanje podrobnih informacij o sestankih, zmenkih in nalogah. Ima tudi možnost nastavitve opomnika za pomembne datume in roke.

Fotografije novega modela T 66 so na voljo na spletni strani:
http://www.ericsson.com/press/phli_pcoph.shtml.

O Ericssonu

Ericsson na podlagi svojega neprestanega tehnološkega vodstva oblikuje prihodnost mobilnih in širokopasovnih internetnih komunikacij. Z zagotavljanjem inventivnih rešitev v več kot 140 državah, pomaga ustvarjati najmočnejša komunikacijska podjetja na svetu.

Preberite si več na spletni strani http://www.ericsson.com/press