O-STA

ZCG napoveduje partnerstvo s Scuderia Ferrari za sezono Formule 1 2023

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-Družba Z Capital Group, L.L.C. ("ZCG") je danes sporočila, da je za sezono 2023 podpisala pogodbo z ekipo Scuderia Ferrari. S tem partnerstvom bo logotip ZCG prikazan na dirkalniku SF-23, ki bo startal na dirki za Veliko nagrado Bahrajna, prvem krogu svetovnega prvenstva Formule 1 leta 2023.

"ZCG deli trdno zavezanost Scuderia Ferrari k inovacijam in odličnosti," je dejal James Zenni, ustanovitelj, predsednik in glavni izvršni direktor ZCG. "To je edinstvena priložnost za sodelovanje z eno najbolj ikoničnih blagovnih znamk tega športa in sodelovanje z milijoni navijačev in ljubiteljev formule 1 po vsem svetu. Ferrari je v dolgi in bogati zgodovini Formule 1 zavzemal osrednje mesto. Z navdušenjem podpiramo ekipo, ki si bo v sezoni 2023 prizadevala za rekordni 17. naslov prvaka."

"V svetu motošporta, ki deluje na najvišji ravni, vedno iščemo partnerje, ki delijo našo globalno perspektivo in predanost neprekosljivi zmogljivosti," je dejal Lorenzo Giorgetti, glavni direktor za prihodke pri Scuderia Ferrari. "Z veseljem pozdravljamo družbo ZCG kot partnerja ekipe in komaj čakamo, da v prihodnjem letu skupaj nadgradimo to partnerstvo."

Formula 1, ki je že zdaj eno najzanimivejših in najprestižnejših motorističnih tekmovanj na svetu, je v zadnjih letih doživela velik porast priljubljenosti. Samo v ZDA si je sezono 2022 v povprečju ogledalo skoraj 300.000 gledalcev več na vsakem od 22 vikendov za Veliko nagrado kot v prejšnji sezoni. Ker se priljubljenost Formule 1 po vsem svetu še naprej povečuje, se bo družba ZCG s tem partnerstvom povezala z enim od najbolj znanih imen tega športa.

Družba ZCG bo leta 2023 že drugo leto podpirala rast Formule 1 kot partner ekipe in prvič sodelovala z ekipo Scuderia Ferrari.

O podjetju ZCG

ZCG je vodilno podjetje v panogi, ki jo sestavljajo upravljanje sredstev na zasebnih trgih, storitve poslovnega svetovanja, tehnološki razvoj in rešitve.

Direktorji družbe ZCG so v skoraj 30 letih vložili približno 30 milijard dolarjev in imajo vodilne rezultate na področju zasebnega kapitala in posojil.

Družba ZCG upravlja premoženje v vrednosti približno 6,5 milijarde dolarjev, njegovi vlagatelji pa so nekateri največji in najzahtevnejši svetovni institucionalni vlagatelji, vključno s pokojninskimi skladi, donacijami, fundacijami, državnimi premoženjskimi skladi, centralnimi bankami in zavarovalnicami.

Družba ZCG ima globalno ekipo, ki jo sestavlja skoraj 400 strokovnjakov. Za več informacij obiščite spletno stran www.zcg.com.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230301005697/en/

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/53354228/en

Kontaktni podatki

Mediji
Tim Ragones / Kate Thompson / Erik Carlson

Joel Frank, Wilkinson Brimmer Katcher
212-355-4449

Vir: Z Capital Group, L.L.C.