O-STA

Walton Global začenja globalni program priseljevanja EB-5

Kandidatom po vsem svetu ponuja možnost vlaganja v nepremičnine v razvojne projekte s sedežem v ZDA

SCOTTSDALE, Arizona--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Walton Global, ki se ukvarja z naložbami v nepremičnine in upravljanjem zemljiškega premoženja, z veseljem najavlja uvedbo poslovne linije za priseljevanje na podlagi zaposlovanja (EB-5), ki prosilcem z vsega sveta omogoča naložbe v razvojne projekte s sedežem v ZDA, ki jih upravlja podjetje Walton. Ta program ponuja edinstveno ponudbo v panogi, ki prosilcem EB-5 omogoča, da dobijo donos na svoje naložbe, hkrati pa ponuja priložnosti za posameznike, ki želijo pridobiti dovoljenje za stalno prebivanje in postati državljani ZDA.

"Z veseljem bomo podpirali gospodarski razvoj in ustvarjanje novih delovnih mest v ZDA z razvojem kakovostnih podjetij, ki bodo prestala preizkus časa," je dejal Bill Doherty, izvršni direktor družbe Walton Global. "Naša strategija je, da v ključnih skupnostih po vsej državi ustvarimo razvojne projekte, ki bodo dobrodošli za prebivalce in bodo spodbujali turizem. Predani smo temu, kar počnemo, in smo pripravljeni zagotoviti izjemne in ozaveščene storitve vse večjemu številu globalnih strank in vlagateljev na področju EB-5."

Kot eden od edinih programov EB-5, odobrenih na podlagi šeriata, Walton Global sprejema dodatne ukrepe za zagotavljanje vrednosti za vlagatelje. Poleg 11 globalnih pisarn bo družba Walton zagotovila dodatno lokalno pokritost v državah, kot sta Brazilija in Tajvan.

"To je vznemirljiv mejnik za Walton. Ker smo v preteklih letih razširili svoje poslovanje po vsem svetu, so nas vlagatelji in stranke spraševali, ali jim lahko pomagamo pri priseljevanju v ZDA, in vesel sem, da jim zdaj lahko ponudimo to storitev," je dejal Matt Keister, izvršni podpredsednik družbe Walton Global. "Sestavili smo najboljšo ekipo v svojem razredu, ki je strokovnjak na svojem področju in razume nianse programa EB-5. Aktivno sodelujemo z agencijami in skupinami za priseljevanje po vsem svetu, da bi razširili svoje storitve in se prilagodili naraščajočemu povpraševanju po legalnem priseljevanju v ZDA."

Družba Walton Global trenutno sprejema prošnje za priložnosti na področju naložb v nepremičnine EB-5. Obiščite walton.com.

O družbi Walton Global

Walton Global je vodilno podjetje za upravljanje zemljiškega premoženja in naložbe v nepremičnine v zasebni lasti, ki se osredotoča na raziskave, pridobivanje, upravljanje, načrtovanje in razvoj zemljišč. Z več kot 44-letnimi izkušnjami ima Walton dokazane izkušnje pri upravljanju projektov naložb v zemljišča na najhitreje rastočih metropolitanskih območjih v Severni Ameriki. Podjetje vodi in upravlja 3,4 milijarde ameriških dolarjev sredstev v imenu svojih globalnih vlagateljev, gradbenikov in razvijalcev ter poslovnih partnerjev v industriji. Družba Walton ima v lasti, vodenju in upravljanju več kot 93.000 hektarov zemljišč v Združenih državah Amerike in Kanadi s poslovnimi področji, ki segajo od naložb v zemljišča pred razvojem, usmerjenih v izstop, do financiranja zemljišč za graditelje in gradnje za najem. Za več informacij obiščite walton.com.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

KONTAKTNI PODATKI ZA MEDIJE:
Allison+Partners

waltonglobal@allisonpr.com

Vir: Walton Global