O-STA

Medisca širi strateška partnerstva za spodbujanje dostopa bolnikov do kritičnih zdravil

MONTREAL--(BUSINESS WIRE)-- Medisca je napovedala širitev mreže strateških partnerstev, katerih cilj je zagotoviti in stabilizirati svetovni dostop do visokokakovostnih aktivnih farmacevtskih učinkovin za pripravo osnovnih zdravil. Ta misija se je začela z ekskluzivnim partnerstvom za USP za ščitnico leta 2021 in se je zdaj razširila na USP za progesteron (poseben mikronizirani), USP za testosteron (mikronizirani), USP za natrijev diklofenak in USP za ketamin hidroklorid.

V zadnjih letih je Medisca opazila znatno povečanje povpraševanja po teh aktivnih farmacevtskih učinkovinah, pri čemer je pomanjkanje komercialnih zdravil ter potreba po kvalificiranih izdelkih in preglednosti dokumentirana kot glavni vzrok. Z aktivnim sodelovanjem v strateških partnerstvih Medisca utrjuje svoj položaj pravega partnerja na področju dobrega počutja in gonilne sile pri zagotavljanju visokokakovostne dobave izdelkov za pripravo magistralnih zdravil in zdravstveno varstvo.

"Neomajni smo pri naši zavezanosti spodbujanju magistralnih zdravil kot legitimne, učinkovite in bistvene rešitve za ponudnike zdravstvenih storitev, ki si prizadevajo premagati izzive pri dostopnosti zdravil in želijo zagotoviti transformativne možnosti za prilagojeno oskrbo bolnikov", je povedala Panagiota Danopoulos, podpredsednica oddelka za globalno strategijo in inovacije pri Medisci. "Da bi to dosegli, nadaljujemo z našim poslanstvom, da oblikujemo partnerstva z vodilnimi v proizvodnji aktivnih farmacevtskih učinkovin, ki jih združuje skupna zaveza kakovosti, doslednosti in vrednosti", je nadaljevala Danopoulos.

Da bi preverila prave partnerje, Medisca izvaja temeljit skrbni pregled, da zagotovi, da so pri izvoru izpolnjeni ukrepi najvišje kakovosti. Vsi partnerji so podvrženi strogemu kvalifikacijskemu programu za prodajalce z dokazilom o registraciji pri FDA, sklenjenimi sporazumi o kakovosti in opravljenim testiranjem za preverjanje kakovosti izdelka, vključno s popolnim dopolnilnim preskusom USP, preskusom elementarnih nečistoč, preskusom ostankov topil in preskusom velikosti delcev za mikronizirane izdelke.

Z izkoriščanjem teh močnih partnerstev pri proizvodnji aktivnih farmacevtskih učinkovin in tesnim sodelovanjem z vladnimi organi lahko Medisca podpira dostop do trga bistvenih aktivnih farmacevtskih učinkovin in obravnava kritične potrebe ponudnikov zdravstvenih storitev in pacientov po vsem svetu.

O družbi Medisca

Medisca je globalna korporacija s predstavništvi po vsej Severni Ameriki, Avstraliji in Evropi, ki prispeva k zdravstvenemu varstvu z vzpodbujanjem močnih partnerstev, ki zagotavljajo prilagojene rešitve z neomajno zavezanostjo kakovosti in inovacijam. Medisca je družba B2B z več kot 30 letno zgodovino in trdnimi temelji pri pripravi magistralnih zdravil, ki zagotavlja celovito ponudbo z zagotavljanjem vrednosti, doslednosti, odzivnosti in zvestobe. Družba Medisca je kot partner na področju dobrega počutja neomajno predana izboljšanju življenj ljudi v številnih potrebah. Za dodatne informacije obiščite www.medisca.com in nam sledite na platformah LinkedIn, Facebook, Twitter in YouTube.

Originalno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230727308061/en/


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.


Kontaktni podatki

Gayle Padvaiskas
Podpredsednica, Global Marketing

Medisca
gpadvaiskas@medisca.com
1-800-665-6334


Vir: Medisca