O-STA

Synology z izboljšavami za upravljanje podatkov

Slika 3

PRESS RELEASE - Sporočilo za javnost

Ljubljana, 01.12.2023 ̶ Synology je objavil pomembne izboljšave svojih rešitev za upravljanje podatkov s predstavitvijo operacijskega sistema DSM 7.2.1, s pomembnimi posodobitvami storitve Active Insight v oblaku in novim orodjem za ocenjevanje zmogljivosti. Te izboljšave skupaj ponujajo večjo odpornost proti nastajajočim varnostnim grožnjam ter zagotavljajo večjo enostavnost in hitrost pri implementaciji tako za stranke kot za partnerje.

"Sodobna podjetja potrebujejo robustne in agilne rešitve za upravljanje podatkov za navigacijo v razvijajočem se digitalnem okolju," je dejal Kuei-Huan Chen, višji direktor za operacijske sisteme in infrastrukturo. "Naše najnovejše izboljšave v DSM, Active Insight in primerjalna analiza zmogljivosti so dokaz zavezanosti družbe Synology zagotavljanju vrhunskih rešitev, ki obravnavajo edinstvene izzive, s katerimi se soočajo naši partnerji in stranke."

DSM 7.2.1 Zaščita poslovno pomembnih podatkov

Rešitve podjetja Synology so opremljene z nizom funkcij, posebej zasnovanih za zaščito poslovnih podatkov pred grožnjami, še posebej pred izsiljevalskimi virusi. Uvedba WORM map in nespremenljivih posnetkov zagotavlja celovitost podatkov v določenih obdobjih, kar olajšuje skladnost z zakonskimi zahtevami o vodenju evidenc.

Z DSM 7.2.1, Synology povečuje sposobnost za enostavno varnostno kopiranje, replikacijo, in popolno obnovo Synology sistemov tako na mestu uporabe kot v oblaku ter zagotavlja IT ekipam več možnosti za varnostno kopiranje in obnovo podatkov, če je to potrebno.

Active Insight 24/7 - Proaktivno spremljanje

Synology uvaja pomembno posodobitev storitve Active Insight. Ta posodobitev vključuje neprekinjeno spremljanje dejavnosti datotek in uvaja avtomatizirane odzive na sumljive dejavnosti datotek, kar izboljšuje zaznavanje in omilitev posledic napadov izsiljevalskih virusov. Del posodobitve je tudi bolj pregleden uporabniški vmesnik in proces delegiranja strank. Vsa funkcionalnost, vključno z dejavnostjo datotek, je brezplačna za (do) tri sisteme.

Prenovljena stran za ocenjevanje zmogljivosti

Da bi podjetjem omogočili sprejemanje natančnih odločitev glede velikosti in jim pomagali pri izbiri rešitve Synology, ki je usklajena z njihovimi operativnimi zahtevami, je Synology prenovil svojo spletno stran za ocenjevanje zmogljivosti. Ta posodobljena stran ponuja celovite referenčne vrednosti in meritve uspešnosti, ki zajemajo različne vidike, vključno z SMB, iSCSI, NFS, IO latence in podatki o učinkovitosti za MailPlus, Office in Surveillance Station. Orodje je zasnovano tako, da strankam zagotavlja vse potrebne informacije na eni sami platformi, da lahko za svoje potrebe izberejo pravo rešitev Synology.

Odkrijte več

Za več informacij o DSM 7.2, rešitvi Active Insight in spletni strani Performance Evaluation obiščite spletno stran Xenon forte.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je priznani proizvajalec omrežnih pomnilnikov NAS, inovativnih rešitev za nadzor z uporabo IP kamer ter vrhunske omrežne opreme, ki preoblikujejo način, kako uporabniki upravljajo s podatki in izvajajo nadzor, v obdobju, ko prevladujejo rešitve v oblaku. Z osredotočanjem na najnovejše tehnologije, Synology omogoča uporabnikom centralizirano shranjevanje in varnostno kopiranje podatkov, enostavno deljenje datotek na oddaljene lokacije ter učinkovito izvajanje profesionalnih nadzornih rešitev in upravljanje omrežij na zanesljiv in cenovno dostopen način. Synology se dosledno zavzema za zagotavljanje izdelkov z naprednimi funkcijami in vrhunskimi storitvami za stranke v svoji panogi.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana