O-STA

Informativni dnevi 2024 na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo UL

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo UL tudi letos vabi vse dijake, ki jih zanima študij gradbeništva, geodezije in vodarstva, da se jim 16. ali 17. februarja pridružijo na informativnih dnevih. Bodočim študentom bodo poskušali čim bolj približati študij na UL FGG in jim podali vse informacije, ki so potrebne za tako pomembno odločitev, kot je izbira študija.

Informativni dnevi bodo potekali:

· v petek, 16. 2. 2024, ob 10. uri,

· v petek, 16. 2. 2024, ob 15. uri in

· v soboto, 17. 2. 2024, ob 10. uri.

Po nagovoru dekanje, prodekana za izobraževalno dejavnost in predsednika Študentskega sveta v avli FGG bodo študentje dijake peljali v predavalnice, kjer bodo imeli predstavitev predstojniki oddelkov, študentje pa bodo predstavili študijske in obštudijske dejavnosti. Dijake bodo nagovorili tudi gosti iz prakse, ki jim bodo predstavili, kaj konkretno delajo s pridobljeno izobrazbo na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo.

Po predstavitvah bodo dijaki lahko poklepetali s študenti, asistenti in s profesorji, na ogled in preizkus pa bodo tudi različni instrumenti. Med drugim jim bodo pokazali delovanje termo kamer, ogledali pa si bodo lahko sodobne geodetske instrumente - v primeru lepega vremena jih bodo postavili na streho fakultete, kjer lahko demonstrirajo tudi upravljanje z dronom.

Splošne informacije o študijskih programih prve stopnje so na voljo na tej povezavi, kratke filmčke o področjih dela strokovnjakov s FGG pa si lahko ogledate tudi na YouTube kanalu UL FGG.