O-STA

Old Spice je združil moči s festivalom Tomorrowland in se podal v svet glasbenih festivalov

Old Spice vstopa v svet glasbe, da bodo lahko vsi ljubitelji glasbe samozavestno dvignili roke v navdušenju. V sodelovanju s festivalom Tomorrowland bo znamka predstavila posebno festivalsko izdajo in dogodek popestrila z živahnim namenskim prizoriščem, ki vsem gostom obljublja nepozabno in intenzivno dogodivščino. Vsem oboževalcem festivala Tomorrowland, ki niso uspeli kupiti vstopnice ali se želijo podati na neverjetno glasbeno dogodivščino, Old Spice ponuja priložnost, da sodelujejo v žrebanju vstopnic in doživijo najboljše, kar ponuja Tomorrowland. Pridružite se znamki Old Spice na tem edinstvenem potovanju - čas je, da zažurate, kot da jutri ne obstaja, in zadišite bolj sveže kot kdaj koli prej!

Samozavestno dvignite roke na festivalu Tomorrowland

Tomorrowland je nepozabno glasbeno doživetje. Dogodek je srce scene elektronske glasbe, ki v čarobno deželo, polno nepozabnih nastopov največjih zvezdnikov elektronske plesne glasbe, privabi več sto tisoč obiskovalcev z vsega sveta. Da bi se lahko obiskovalci festivala docela prepustili tem vznemirljivim trenutkom, morajo povsem zaupati v svojo svežino - to je dejstvo! Kar 74 odstotkov moških trdi, da se na žuru manj zabavajo, če imajo sami ali kdo drug v njihovi okolici neprijeten vonj ali so prepoteni.

Old Spice se je zato odločil za partnerstvo s festivalom Tomorrowland, da bi vsem gostom zagotovil 48-urno festivalsko svežino, s katero bodo lahko uživali na polno in v navdušenju samozavestno dvignili roke! Udeleženci bodo lahko obiskali posebno prizorišče blagovne znamke, kjer jih bodo čakale edinstvene izkušnje in izjemni vzorci izdelkov.

Zažurajte, kot da jutri ne obstaja, in si s posebno izdajo Old Spice x Tomorrowland zagotovite svežino, kakršne še niste izkusili

Za to posebno priložnost je Old Spice predstavil linijo izdelkov Tomorrowland Special Edition - edinstveno sodobno dišavo z vonjem parfumske kakovosti za 48 ur festivalske svežine. Novi izdelki za osebno nego (deodorant v stiku, deodorant v razpršilu in gel za prhanje) z zgornjimi notami osvežilne melone, sočne hruške in citronke so v popolnem sozvočju z vročim poletnim žurerskim razpoloženjem. Odkrito povedano, to ni le dišava - je izraz samozavesti in sloga, obveznih sestavin letošnjega poletja! Izdelki bodo na voljo v prodajalnah Tuš, Spar, DM in E.Leclerc.

Sodelujte v nagradni igri in z znamko Old Spice obiščite Tomorrowland

Old Spice začenja razburljivo nagradno igro, v kateri lahko vsakdo pride do kakšnega res nepozabnega zaklada. Sodelujoči lahko doživijo festival Tomorrowland z vstopnicami, ki jih podarja Old Spice, saj so te vstopnice ključ do vrhunske festivalsko pustolovščine. Ne vodijo namreč le do koncertov in nastopov didžejev, temveč tudi odpirajo vrata do neverjetnih točk z različnimi atrakcijami, med katerimi je tudi prizorišče Old Spice. Za sodelovanje morate le obiskati spletno mesto https://osvoji-nagrado.si/igra/old-spice-tomorrowland/ in izpolniti obrazec! Ne zamudite priložnosti, da se nam pridružite na divji vožnji v Tomorrowland!