O-STA

V ponedeljek bo zaživel Olimpijski servis STA

Na Slovenski tiskovni agenciji tudi letos pripravljamo posebni olimpijski servis, ki bo posvečen največjemu športnemu dogodku leta. Prve vsebine, ki jih pripravlja izkušeno športno uredništvo STA, bodo na voljo v ponedeljek, ko bo olimpijski servis tudi uradno zaživel.

Prve vsebine bodo med drugim vključevale celoten spored 19 olimpijskih dni s pregledom slovenskih nastopov, pregled po disciplinah, v katerih bodo nastopili slovenski športniki, ter portrete vseh 90 slovenskih športnikov za igre, vključno s fotografijami.

Posebni olimpijski servis STA bomo zagnali v ponedeljek, 15. julija, ob 15. uri. V okviru olimpijskega servis bo STA ponujala razširjen nabor tekstovnih, foto in tonskih vsebin, povezanih z olimpijskimi igrami v Parizu, ki so na sporedu od 26. julija do 11. avgusta 2024.

Kaj je dodana vrednost olimpijskega servisa?

Ključne novice o športnem dogajanju z olimpijskih iger bodo na voljo tudi na v servisu STAnovice, olimpijski servis pa bo ob tem ponudil mnogo več. Za boljši vtis o obsežnosti olimpijskega servisa: v okviru olimpijskega servisa za prejšnje letne olimpijske igre, ki so potekale v Tokiu, je STA objavila okrog 1200 tekstovnih vsebin, 2300 avdio posnetkov in 2400 fotografij.



Vsebine bodo letos s terena v Franciji ustvarjali kar trije novinarji, fotograf in snemalec, na sedežu STA na številčna novinarska ekipa, bodo tudi letos naročnikom na voljo v posebnem olimpijskem servisu STA. Ta je nadgradnja splošnega servisa novic na sta.si in v obdobju najbolj aktivnega olimpijskega dogajanja predstavlja vir hitrih, zanesljivih in ekskluzivnih informacij za naše olimpijske naročnike.

Poleg aktualnih novic bo olimpijski servis ponudil dnevne napovedi in dnevne preglede dogajanja, analize, preglede dobitnikov kolajn in drugo statistiko, zanimivosti, odmevne izjave, olimpijske iskrice, portrete slovenskih športnikov, podrobnejši pregled olimpijskih športov, spored tekmovanj s slovenskimi nastopi, tematske prispevke in zgodovino slovenskih nastopov na olimpijskih igrah. Poročali bomo tudi o dogajanju v Slovenski hiši.

Vsebine bodo na voljo v obliki tekstovnih novic, tonskih izjav, fotografij in krajših videoposnetkov. Prispevki iz olimpijskega servisa bodo označeni s simbolom olimpijske medalje.

Kdaj bo zaživel olimpijski servis?

Olimpijski servis bomo v ponedeljek zagnali s prvim izčrpnim sklopom novic, povezanih s celotnim pregledom slovenskih tekmovalcev. Drugi sklop, namenjen mednarodnemu vidiku olimpijskih iger, bo objavljen nekaj dni kasneje, nato pa sledijo kontinuirane in vsebinsko bogate objave o aktualnem dogajanju na terenu v sliki, zvoku in besedilu.

Kako se naročite?

Olimpijski servis z razširjenimi vsebinami je na voljo le naročnikom tega servisa. Za več informacij in naročila pišite na marketing@sta.si ali pokličite na 01 241 01 26 ali 01 241 01 28.

DODATNO O OLIMPIJSKEM SERVISU: o-sta.si/35487/olimpijski-servis-pariz-2024-kaj-pripravljamo