O-STA

Družbi United American Land uspel preboj v New Yorku z luksuznimi stanovanji Soho Mews

NEW YORK, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 19. september 2007 - Največje zazidljivo zemljišče v legendarni newyorški soseski Soho bo kmalu postalo Soho Mews, veličastna zgradba v klasični obliki na naslovu West Broadway 311. Enkratna priložnost za nakup novih stanovanj v središču legendarne umetniške soseske je pritegnila kupce z občutkom za stil iz ZDA in celega sveta. Zgradba je le korak od nekaterih največjih svetovnih trgovskih znamk in najbolj znanih restavracij, kot so Prada, Chanel, Balthazar in Fiamma Osteria.

Priznani arhitekturni studio Gwathmey Siegel & Associates je ustvaril dve luksuzni moderni zgradbi, ki sta zgrajeni v klasičnem slogu iz ulitega jekla, ki prevladuje v soseski. Izjemno oblikovanje je videti v vsakem od 68 izvrstnih bivališč, enoten oblikovalski pristop in izjemna kakovost izdelave pa sta vtkana v vsa stanovanja. V središču dvojne zgradbe se nahaja bujen 371,5 m2 velik park, ki je nekaj edinstvenega za Soho. Park je oblikoval Peter Walker iz priznanega podjetja PWP Landscape Architecture.

Devetnadstropna zgradba na West Broadwayu je opremljena s centralno vhodno vežo, trgovinami in lastnim parkiriščem - eno od najbolj zaželenih ugodnosti v Sohu. V sosednji osemnadstropni zgradbi na ulici Wooster pa je pet vrstnih hiš z lastnimi vrtovi. Stanovanja so prostorna, stropi so visoki več kot tri metre, tla so prekrita z "vulkanskim hrastom" Mafi, opremljena pa so tudi s kuhinjami Valcucine podjetja Gwathmey Siegel ter z razkošnimi kopalnicami. Soho Mews ponuja tudi celodnevno storitev vratarja podjetja Luxury Attache, sodoben fitness center in dostavo vin iz trgovine CentoVini.

"Naše najbolj markantne bivalne ugodnosti izhajajo iz kreativnih značilnosti soseske Soho. Za skupne površine, dvorišče in javno galerijo bo sklad Art Production Fund priskrbel originalno zbirko umetnin," je dejal Jody Laboz, direktor nosilca projekta United American Land. "Prav tako bomo ob prodaji ponudili članstvo v novem muzeju sodobne umetnosti (New Museum of Contemporary Art), zasebne oglede v galeriji Deitch Projects in prodajne ugodnosti pri legendarnih studiih za načrtovanje Moss in Fort Street."

Stanovanja v Soho Mews so velika med 114 m2 in 362 m2, njihova cena pa je med 2,4 milijona in 11 milijoni dolarjev (421-opravičilo plačila davka). Stanovanja naj bi bila vseljiva pozno v letu 2008.

Ekskluzivni zastopnik za trženje in prodajo je Corcoran Sunshine Marketing Group. Prodajni in oblikovni center za Soho Mews je na Wooster Street 72 v Sohu. Za več informacij pokličite 212-226-0020 ali obiščite www.sohomews.com.

KONTAKT:

Linden Alschuler & Kaplan Public Relations

Shannon Lynch, 212-575-4545

slynch@lakpr.com

ali

Ilyse Fink, 212-575-4545

ifink@lakpr.com