O-STA

Vedno več priložnosti v Brooklynu

BROOKLYN, N.Y.--(poslovno sporočilo)�-15. nov 2007�-

BellTel Lofts, ki spreminja lastništvo stanovanj v znani stavbi New York Telephone Downtown Brooklynu, ponuja priložnost brez primere za lastništvo delčka ikonske arhitekture art deco v eni od novo nastajajočih uglednih newyorških rezidenčnih sosesk.

BellTel Lofts, ki je bil dokončan leta 1931, je ohranil svojo impresivno fasado v stilu art deco, medtem ko je notranjost v elegantne urbane domove preuredil znani arhitekturni biro Beyer Blinder Belle, ki je poznan po mojstrski prenovi newyorškega terminala Grand Central Terminal.

Ker BellTel Lofts združuje udobno urbano življenje s sofisticiranim dizajnom in očarljivo sosesko, stanovalcem BellTel Lofts-a lahko ponudi bogato kulturno življenje in živahni značaj Downtown Brooklyna, vključno z modnim nakupovanjem, eklektičnimi restavracijami, lepimi parki, kot je Metrotech Commons in različnimi muzeji. BellTel Lofts leži na sredini medBrooklyn Heights, DUMBO, Boerum Hill ter Fort Greene in predstavlja idealno sosesko za družine in družine brez otrok, kot tudi za zaposlene neporočene ljudi in pare, ki se zanimajo za razkošno življenje.

Osupljiva 27-nadstropna stavba z 250 rezidencami ponuja podstrešna stanovanja z eno, dvema ali tremi spalnicami, v skupni velikosti od600 do 2700 kvadratnih čevljev, s številnimi navdušujočimi panoramskimi pogledi in velikimi zasebnimi zunanjimi terasami. Številne rezidence imajo 11 čevljev visok strop, tla iz bambusa, drsne steklene stene, odprte kuhinje, wellness kopalnice in ogromne prostore za shranjevanje. Vsaka rezidenca je opremljena s sodobnimi kablom z optičnimi vlakni za telefone in storitve za hitri internet Verizon FIOS. Preddverje je opremljeno v originalnem stilu art deco in je oskrbovano 24 ur na dan.

Stanovalci v BellTel Lofsu imajo na razpolago številne luksuzne dodatke, ki vključujejo čudovito strešno teraso v velikosti 4500 kvadratnih čevljev ter skupne prostore v velikosti 6500 kvadratnih čevljev, ki jo dopolnjujejo še fitnes center z vso opremo, soba za predvajanje filmov, telovadnica za jogo in vadbo, večnamenska soba in salon. Stanovalci imajo na razpolago tudi poslovni center kot tudi receptorja v preddverju 24 ur na dan.

Ekskluzivni prodajni in tržni agent je Development Marketing Group of Prudential Douglas Elliman. BellTel Lofts Sales in Design Center se nahajata na naslovu 365 Bridge Street. Cena znaša od $500,000 dalje. Vselitev je mogoča takoj. Za več informacij vas vabimo, da pokličete prodajne pisarne Douglas Elliman na številko 718-596-2355 ali obiščete spletno stran www.belltellofts.com.

KONTAKT:

Linden Alschuler & Kaplan Public Relations

Shannon Vander Hook, 212-575-4545

svanderhook@lakpr.com

ALI

Shannon Lynch, 212-575-4545

slynch@lakpr.com