O-STA

Nakupovalno središče Plaza Retail Collection oddano 70% in skoraj zapolnjeno

Nakupovalno središče Plaza Retail Collection oddano 70% in skoraj zapolnjeno

Gospodarska redakcija

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-3. januar 2008- Nakupovalno središče Plaza Retail Collection, kjer je oddanih več kot 70 % prostorov, nudi izbranim najboljšim mednarodnim trgovcem možnost, da se predstavijo v elitnem izboru najbolj iskanih svetovnih znamk, izjemnih butikov in priznanih restavracij na vogalu newyorške Pete avenije in Centralnega parka - na križišču razkošja. Za zadnja mesta v nakupovalnem centru s površino skoraj 15.000 kvadratnih metrov se potegujejo trgovci z vsega sveta, le malo pa jih bo pridobilo to težko iskano priložnost.

"Plaza Retail Collection je privabil raznovrstno skupino mednarodnih trgovcev najvišjega ranga, kar odseva kakovost, osebni pristop, spretnost in eleganco, ki jo pooseblja hotel The Plaza," je dejal Anthony Nicola, direktor prodaje za nakupovalno središče.

Seznam izjemnih trgovin, ki jih najdemo v nakupovalnem središču, vključuje ročno izdelane mobilne telefone Vertu, darila in artikle za dom oblikovalca Jaya Strongwaterja, elegantne usnjene torbe in torbice oblikovalca Ghurka, oblačila po naročilu Seize sur Vingt, izbrane knjige založbe Assouline v knjigarni in čitalnici, prve kopeli svetovno priznane znamke Caudalie v ZDA, zvezdniške frizerje v salonu Warren Tricomi, slavno avstralsko slaščičarno Demel in druge.

Obiskovalci, nakupovalci in gosti iz okolice in iz vsega sveta bodo doživeli preplet najboljšega iz preteklosti in sedanjosti. Najbolj značilne in opredeljujoče prostore, od veličastnega vhoda iz Pete avenije do soban Edwardian Room, Terrace Room, Palm Court, the Oak Bar in Oak Room, bodo obnovili in jim povrnili prejšnji sijaj.

Dopolnjujoče bleščeče nakupovalno središče Plaza Retail Collection v več nadstropjih bo nudilo svoja presenečenja in užitke, parado odprtih prodajnih pultov, rožnih poudarkov, bleščečega nakita, elegantne visoke mode in spektakularen vabljiv kulinarični predel, prepojen z aromami sveže ponudbe jedi in uvoženih dobrot.

Obiskovalci lahko v nakupovalno središče Plaza Retail Collection vstopijo skozi glavni vhod s Pete avenije, iz hotelske avle, iz 58. ulice in iz južnega dela Centralnega parka preko tekočih stopnic, ki se spustijo v japonski ribnik. Nakupovalno središče bo privabljalo raznovrstne izbrane goste, ki vključujejo hotelske goste, prebivalce mesta, obiskovalce restavracij in turiste, ki jih zanimajo znamenite restavracije in izdelana okolica, kot tudi radovedne in zahtevne goste od blizu in daleč, da poskusijo vse, kar jim Plaza lahko ponudi.

Nakupovalno središče Plaza Retail Collection naj bi se odprlo v prvi četrtini leta 2008. Za več informacij kličite +1 212-588-8011.

Kontakt: Linden Alschuler & Kaplan, Inc.

Shannon Lynch, Lloyd Kaplan, 212-575-4545