O-STA

ISL Light z brezplačnim avdio in video prenosom

ISL Light - najboljši program za nadzor računalniškega namizja na daljavo. Takojšen dostop do kateregakoli PC-ja. Učinkovita podpora strankam preko spleta. Varen, prijazen do uporabnika in zanesljiv. Sedaj vključno z Avdiem in Videom.

LJUBLJANA - 3. december 2007 - Xlab, vodilno slovensko podjetje na področju napredne programske opreme za sodelovanje preko medmrežja, je najavilo veliko spremembo pri svojem glavnem proizvodu. ISL Light, orodje za varno in cenovno ugodno podporo strankam na daljavo, sedaj vključuje tudi priključek za avdio in video povezavo.

S 1. decembrom 2007 je pričel Xlab vsem novim kupcem ISL Light brezplačno ponujati sicer plačljivi priključek za avdio in video komunikacijo. Vsi izdelki ISL Light, vključno s 500-minutnim predplačniškim kuponom, imajo sedaj vključeno možnost avdio in video komunikacije med operaterjem in stranko.

"Stranke so z našim prenosom avdia in videa zelo zadovoljne," komentira Jure Pompe, direktor podjetja Xlab. "Ta priključek je trgu na voljo že od začetka leta 2006 in je v tem času pridobil veliko uporabnikov."

Avdio in video priključek omogoča v seji ISL Light uporabo varnega prenosa zvoka (VoIP), z nameščeno spletno kamero pa je omogočen tudi prenos video slike. Komunikacija se začne z enostavnim klikom na gumb v aplikaciji ISL Light brez kakršnihkoli dodatnih predhodnih namestitev programske opreme.

"Avdio in video komunikacija je bila do sedaj plačljiv dodatek ISL Lightu. Za to novost smo se odločili, ker želimo ponuditi prvovrstno avdio/video storitev ne samo za uporabnike ISL Lighta temveč tudi prihajajočih novih izdaj programskih rešitev celotne družine ISL Online", poudarja Jure Pompe.

Začetek leta 2008 bo namreč prinesel velike spremembe v celotnem spektru proizvodov ISL Online. Xlab obljublja izpopolnjene verzije svojih treh programskih rešitev, ki so trenutno še v beta fazi. Obljuba vključuje ISL AlwaysOn, rešitev za oddaljen dostop do računalnika brez potrebne prisotnosti druge strani, ISL Pronto, rešitev primerno za podjetja, ki želi obiskovalcem svojih spletnih strani ponuditi takojšen pogovor preko spleta, in ISL Groop za vse, ki želijo organizirati in izvajati spletne sestanke preko medmrežja.

www.isllight.com

Več o XLAB d.o.o.

Podjetje Xlab d.o.o. se ukvarja z razvojem poslovnih orodij ter napredne programske opreme za sodelovanje preko medmrežja, ki sodi v svetovni vrh tovrstnih rešitev. Z družino proizvodov ISL Online je že vrsto let prisotno v mednarodnem prostoru. Rešitve ISL Online so tehnološko dovršene ter slovijo po svoji enostavni uporabi, poleg tega so tudi cenovno dostopne. Programsko opremo ISL Online uporablja na tisoče podjetij v več kot 100 državah širom po svetu.

www.islonline.com

XLAB d.o.o.

Teslova 30

1000 Ljubljana

Technology Park

Ljubljana

Slovenia

EU

www.isllight.com

support@isllight.com

sales@isllight.com

phone (support): +386 1 4776777

phone (sales): +386 1 4776766

fax: +386 1 4776709