O-STA

Vabilo na predavanja na Infosu

Vabimo Vas na predavanji na Infosu, ki smo ju pripravili v Canon Adrii. Predavanji v okviru modre linije »Razvojni izzivi e-ekonomije« bosta na sporedu 23.10.2001 ob 16.30 in 17.00 uri v dvorani E7.

1. PREDAVANJE – Nove tehnologije na področju zajema in obdelave dokumentov predstavili vam bomo nove materiale in tehnologije, ki bodo v prihodnosti vplivale na razvoj informacijskih tehnologij. Morda niste vedeli, da je Canon po številu prijavljenih patentov v svetu drugi, takoj za IBM-om. V nadaljevanju pa Vam bomo prikazali nekaj rešitev za Imaging, katerih prednost je v varnem obladovanju velikih količin podatkov, ki so dostopni kjerkoli, kadarkoli in od koderkoli. S Canonovimi rešitvami za Imaging ne upravljamo le velike količine podatkov, ki so lahko v različnih oblikah (slika,tekst,video,zvok...), temveč upravljamo in vzdržujemo tudi naprave in sistem.¸

2. PREDAVANJE – Omrežni Imaging za domačo in poslovno rabo
Predstavili vam bomo IP zasnovo v multifunkcijskih napravah na področju kopirne tehnike, ki je pri nas zelo dobro poznana in uveljavljena pod imenom Canon in zato tudi zanimiva za veliko število uporabnikov. Dokumenti v digitalni obliki omogočajo enostavno distribucijo po omrežju (LAN, Internet, …) in posledično vam Canon ponuja programske rešitve za arhiviranje skeniranih dokumentov in stroškovni nadzor nad njihovim končnim izpisom na papir. Skenirane dokumente lahko v lokano omrežje pošljemo tudi po brezžični povezavi –priročno in enostavno.