O-STA

ISL Online "Vse v enem" na CeBIT-u

ISL Online - najboljša spletna orodja za komuniciranje, sodelovanje in delo na daljavo. Enostavna podpora strankam na daljavo. Hiter dostop do oddaljenega računalnika. Spletni pogovor v živo. Organizacija spletnih sestankov v manj kot treh minutah.

Ljubljana, 28. februar 2008. Podjetje Xlab je najavilo bližajočo se predstavitev razširjene skupine izdelkov za spletno komunikacijo - ISL Online na svetovno odmevnem IKT sejmu CeBITu. Ob tej priliki je ekipa ISL Online razkrila strateško spremembo v trženju svoje skupine izdelkov ISL Online. Njen najbolj poznani izdelek, ki je obenem tudi najbolj priljubljen tako doma kot tudi v tujini, ISL Light, bo namreč s pričetkom marca nastopil na trgu v paketu z ostalimi tremi izdelki: ISL AlwaysOn, ISL Pronto in ISL Groop. Skupaj tvorijo izredno močno skupino poslovnih orodij za poenoteno sodelovanje na daljavo, delo in komunikacijo.

Vse v enem

ISL Online postavlja nove standarde na področju komunikacije in sodelovanja podjetij z njihovimi strankami, partnerji in zaposlenimi. S ciljem uresničiti vizijo o poenoteni internetni komunikaciji v poslovne namene sedaj ISL Online združuje štiri poslovna orodja v paketu "Vse v enem".

ISL Light - Podpora strankam na daljavo ISL AlwaysOn - Enostaven dostop do oddaljenega računalnika ISL Pronto - Spletni pogovor v živo ISL Groop - Spletni sestanek

Paket "Vse v enem" nudi organizaciji možnost uporabe vseh štirih izdelkov za ceno enega. Tako bodo vse obstoječe stranke ISL Light samodejno dobile pravico do uporabe ostalih treh izdelkov brez doplačila. Prav tako bo ta pravica dodeljena vsem novim strankam takoj ob registraciji računa ISL Online.

Dodelitev licence ISL Online bo temeljila na številu aktivnih povezav. Pri tem ne bo omejitev glede števila namestitev v podjetju niti glede števila uporabnikov. Ena aktivna povezava bo omogočala njenemu lastniku eno sejo naenkrat:

- ISL Light: pomoč eni stranki na daljavo

- ISL AlwaysOn: dostop do enega oddaljenega računalnika

- ISL Groop: spletni sestanek z največ desetimi udeleženci

- ISL Pronto: brezplačna javna Beta

ISL Online na sejmu CeBIT, Hannover, Nemčija

Paket "Vse v enem" bo podjetje prvič predstavilo na največjem sejmu za informacijsko tehnologijo na svetu - na CeBITu v Nemčiji. V hali 3 na stojnici D04 bo ekipa ISL Online prikazala, kako nuditi podporo strankam na daljavo, kako dostopati do oddaljenega računalnika, kako poklepetati v živo z obiskovalci spletne strani in kako sklicati sestanek v manj kot 3 minutah.

Več informacij lahko poiščete na www.islonline.com.

Kontakt:

Ekipa ISL Online

Ga. Jerneja Fidler Pompe | Odnosi z javnostmi

XLAB d.o.o. | Teslova 30 | 1000 Ljubljana | Slovenia | EU

01 4776766 | press@islonline.com | www.islonline.com