O-STA

Poletje, vas pa boli grlo!

Ali ste vedeli, da so najpogostejši vzroki za vneto grlo poleti večja ali pa nepravilna uporaba klimatskih naprav, številne športne aktivnosti na prostem in pretirana uporaba glasu?

Poleti klimatske naprave postanejo del našega vsakdana - v avtomobilih, pisarnah, trgovskih centrih ...

Prevelike temperaturne razlike, suh zrak in nepravilno vzdrževanje filtrov lahko povzročijo pogostejše obolevanje zaradi vnetja zgornjih dihalnih poti. Prehajanje z nizkih temperatur na visoke in obratno ter mrzle pijače in jedi zmanjšajo odpornost in poškodujejo sluznico grla, kar lahko vodi do vnetja in bolečine v grlu.

Poskrbite za svoje grlo - Septolete so prav gotovo prava izbira. Zagotovo jih poznate s polic lekarn ali specializiranih trgovin, odslej pa številne informacije o njih najdete tudi na internetu. Na novi spletni strani www.septolete.si so predstavljene na pregleden, privlačen in interaktiven način. Najdete natančno predstavitev celotne družine Septolete. Preberete lahko več o tem, zakaj in predvsem kako Septolete pomagajo pri bolečini v grlu. Za vas smo pripravili tudi nazorno video animacijo njihovega delovanja in učinkovitosti. Poleg tega lahko izveste, zakaj topel čaj ne pozdravi bolečega in vnetega grla in najdete številne praktične napotke, ki vam bodo pomagali preprečiti vnetje grla. Če želite, se lahko na www.septolete.si tudi zabavate, saj smo za vas pripravili interaktivno igro Lekarna.

Kontakt:

Anja Lesar
Samostojna strokovna sodelavka
odgovorna za odnose z javnostmi


Krka, d. d., Novo mesto
Dunajska cesta 65
SI - 1000 Ljubljana
Telefon 01/475 1407
anja.lesar@krka.biz