O-STA

SAOPjeve rešitve konkurenčna prednost za uporabnike

V standardni raziskavi zadovoljstva strank CSAT (Customer Satisfaction Index), ki je namenjena pridobitvi statusa Microsoft Gold Certified Partner, je SAOP ponovno pridobil nadpovprečno oceno v primerjavi s svetovnim povprečjem.

ŠEMPETER PRI GORICI, 31. 7. 2009 - Podjetje SAOP d.o.o., vodilni ponudnik prilagojenih programskih rešitev za mala in srednja podjetja ter javne ustanove, je uspešno podaljšal status Microsoft Gold Certified Partner. K ohranitvi najvišjega Microsoftovega partnerskega statusa je pomembno prispevalo visoko zadovoljstvo strank, saj je bilo prek 94 odstotkov strank zadovoljnih z rešitvami in delom.

V letošnjem letu je SAOP za partnerstvo pridobil 133 točk, s čimer so za 11 odstotkov presegli prag, ki je potreben za pridobitev statusa Microsoft Gold Certified Partner. "Letošnja anketa CSAT je pokazala, da so ključni gonilniki zvestobe vrednost naših produktov in storitev za stranke, kakovost podpore ter poslovna uspešnost podjetja SAOP," je povedala Sonja Šinigoj, direktorica podjetja SAOP. "Ob tem nas še posebej razveseljuje tudi dejstvo, da pomeni uporaba SAOPjevih rešitev in storitev konkurenčno prednost za več kot 65 odstotkov strank." V anketi, ki jo izvaja neodvisno podjetje TNS, je letos sodelovalo 261 podjetij in ustanov, pri čemer je delež odzivnosti na anketo za 50 odstotkov presegel pričakovano povprečje.

Podjetje SAOP je v letošnjem letu izvedlo 138 namestitev programske rešitve iCenter v srednja podjetja in javne ustanove ter povečalo število licenc za kar 8 odstotkov. V zadnjem letu se je bistveno povečalo tudi povpraševanje po spletni rešitvi miniMAX, saj je število uporabnikov v enem letu naraslo za 112 odstotkov. Kot je pokazala raziskava CSAT, bi več kot 85 odstotkov strank ponovno kupilo SAOPjeve izdelke, kar 90 odstotkov anketiranih pa bi podjetje SAOP priporočilo drugim.

Dodatne informacije:


Peter Krkoč, Marketing in odnosi z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

T: 05 / 393 40 23
E: peter.krkoc@saop.si
S: http://www.saop.si