O-STA

Vabilo na zaključek mladinskega raziskovalnega tabora za Zoisove štipendiste ŠČAVNICA 2009

Mladi se od ponedeljka, 17. 8. 2008, v Sv. Trojici v Slovenskih goricah seznanjajo z metodami znanstveno raziskovalnega dela. Udeleženci se seznanjajo tudi s predstavniki delodajalcev (KEMA Puconci d.o.o., Tondach) in z možnimi oblikami zaposlitve na področju raziskovalnega dela, saj jih želimo usmeriti na njihovi nadaljnji poti - pri odločitvi za študij in oblikovanju idej o zaposlitvi. Delo poteka v različnih raziskovalnih skupinah (arheološka, etnološka, geografska, geološka in ornitološka), del aktivnosti pa je namenjen tudi proučevanju območja v naselju Spodnja Senarska, ki spada pod zavarovano območje Natura 2000.

Zaključek tabora ki bo potekal v ponedeljek, 24. 8. 2009, na Osnovni šoli Sv. Trojica v Slovenskih goricah (Meznaričeva 1, 2235 Sv. Trojica v Slovenskih goricah). Predviden začetek zaključne prireditve s predstavitvijo delovnih rezultatov bo ob 10. uri.

Za dodatna vprašanja o poteku tabora in zaključni prireditvi vam je na voljo vodja tabora g. Srečko Štajnbaher, prof., na 041 365 983.

Vljudno vabljeni!

Zveza za tehnično kulturo Slovenije v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje