O-STA

Pika Nogavička na vlaku, pridružite se ji!

V soboto, 26. septembra, na Pikin dan, se bo Pika Nogavička z vlakom odpeljala na 20. Pikin festival v Velenje. Pridružite se Piki na posebnem vlaku in uživajte v dnevu polnem navihanih dogodivščin.

Od 20. do 26 septembra se bo na TRC Jezero v Velenju odvijal največji otroški festival - Pikin festival, že 20. po vrsti. Vabimo vas, da se na Pikin festival odpravite z vlakom, kar bo za najmlajše obiskovalce prav posebno doživetje.

Na najbolj živahen dan Pikinega festivala, v soboto, 26. septembra, bo iz Ljubljane v Velenje vozil posebni Pikin vlak. Na Pikinem vlaku se vam bo že v Celju pridružila navihana Pika in vas spremljala skozi celotno dogajanje festivala, kjer bo veliko zanimivih gostov, ki vas bodo popeljali v svet glasbe, plesa, akrobatike in žonglerstva, pouličnega gledališča ter drugih spretnosti. Sprehodili se boste lahko skozi mini živalski vrt, prisluhnili najboljšim pevcem Njamijevega natečaja ... seveda pa bo Pika Nogavička tudi letos pripravila nekaj presenečenj! Prihod vlaka v Velenje bo ob 10.44, povratek iz Velenja pa bo ob 16.20.

Izkoristite popuste za potovanje z vlakom: kar do 50 odstotkov, za najmlajše celo brezplačno! Več ...

Ne spreglejte tudi drugih zabavnih in ugodnih potovanj z vlakom:

  • Oktoberfest: vsi ljubitelji brezskrbne zabave in piva se lahko s tremi direktnimi vlaki, brezskrbno in le za od 29 evrov odpravite v München. Več ...
  • Festival za tretje življenjsko obdobje: iz katerega koli kraja v Sloveniji v Ljubljano za 2,20 evra na osebo. Več ...

Želimo vam prijetno potovanje in polno navihanih dogodivščin!

Slovenske železnice