O-STA

WLW – Skok v Skandinavijo

WLW B2B večjezična platforma, ki posreduje podatke o dobaviteljih, proizvodih in storitvah, je dosedanjim 14 evropskim državam dodala Švedsko (15.10.2001) in Finsko (December 2001).

WLW iskalnik nadaljuje svojo pot k Evropskemu Industrijskemu Internetnemu Portalu. K obstoječim podatkom o podjetjih iz 14 držav v devetih jezikih se je v oktobru mesecu pridružilo več kot 7000 podjetij iz Švedske in švedski jezik. V decembru bodo dodani podatki Finske. Z dodatkom finskega jezika bo omogočeno iskanje v enajstih jezikih.

Na švedskem tržišču sodeluje WLW s podjetjem EMFAS (www.emfas.com), švedskim B2B poslovnim imenikom. Obe podjetji sta del koncerna ENIRO, ki je tržni vodja na področju off in on-line poslovnih informacij v Skandinaviji in eden od vodilnih v Evropi. Peter Schulze , direktor, podjetja Wer liefert was?, je poudaril, da je s prihodom združene Evrope raste pomen takšnih produktov. Po vključitvi Finske se bodo postopno dodajale druge države.

Da bi poenostavili in pocenili nabavo WLW platforma ne ponuja samo podatke o proizvajalcih, ampak omogoča hitro in učinkovito izmenjavo ponudb preko WLW –MARKET. Omogoča kupcu, da pošlje zahtevek za ponudbo z enim samim klikom. Varni osebni spletni prostor myWLW pa med drugim omogoča tudi pregled in obdelavo podatkov in povpraševanj.