O-STA

GAMA SYSTEM eDocs pridobil certifikacijo za Windows 7

Ljubljana, 6. oktober 2009 - Gama System, pridruženi član Tehnološkega parka Ljubljana, je uspešno certificiral produkt Gama System® eDocs za operacijski sistem Windows 7.

Gama System® eDocs omogoča računalniško podporo elektronskemu poslovanju v celotnem življenjskem ciklu dokumentov ter upravljanje vseh vrst dokumentov v organizaciji. Pridobljen certifikat zagotavlja, da produkt Gama System® eDocs dosega specifične zahteve glede skladnosti in zanesljivosti z operacijskim sistemom Windows 7. Gama System ima odslej na voljo možnost, da rešitev označuje z logotipom "Compatible with Windows 7".

Certificiran sistem Gama System® eDocs je napreden sistem za upravljanje z vsebinami (ECM - Enteprise Content Management), ki vključuje skenirane dokumente, originalne elektronske dokumente zunanjega in notranjega izvora, obrazce, predloge in nestrukturirane vsebine.

Mag. Marko Šobota, direktor podjetja Gama System, je ob tej priložnosti povedal: "Za naše naročnike je izjemno pomembno, da kot ponudnik programske opreme sledimo razvoju Microsoftovih tehnologij in zagotavljamo, da naše rešitve brezhibno delujejo tudi na novih platformah. Pričakujemo, da bo zaradi povečane hitrosti in zanesljivosti delovanja, Windows 7 dosegel visok tržni naboj, kar bo doprineslo k boljši uporabniški izkušnji sistema Gama System eDocs".

Gama System, ki je sicer Microsoft GOLD Certified Partner, s pridobljenim certifikatom dodatno utrjuje partnerski položaj z Microsoftom, saj bo v kataloge korporacije Microsoft dodana spletna povezava za omenjeno certificirano rešitev.

Gama System® eDocs je že v uporabi pri vodilnih slovenskih družbah, kot so Pošta Slovenije, Elektro Slovenija, ELRAD International, TIA, SIQ, Zavod za zdravstveno varstvo Celje, Metrel, Elektronček in drugi.

O družbi Gama System:

Družba Gama System d.o.o., pridruženi član Tehnološkega parka Ljubljana, je bila ustanovljena leta 1992 za razvoj, izobraževanje in uvajanje metod industrijskega inženiringa. Leta 2001 se je razvila v ponudnika celovitega sistema za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov Gama System® eDocs in Gama System® eArchive. Skupaj v kombinaciji z arhivskim sistemom IBM TotalStorage DR550 tvorita dokumentno linijo Gama System, ki se na domačem trgu kosa z najbolj uveljavljenimi svetovnimi rešitvami, prodira pa tudi že na mednarodni trg.

Dodatne informacije:

Mag. Marko Šobota, Direktor

Gama System d.o.o., Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 200 22 80

E-pošta: info@gama-system.si

Spletna stran: www.gama-system.si

ali

Kristina Ober, Predstavnica za odnose z javnostmi

Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 477 66 26

E-pošta: kristina.ober@tp-lj.si

Spletna stran: www.tp-lj.si