O-STA

Člani Tehnološkega parka Ljubljana med najboljšimi inovativnimi podjetji

Ljubljana, december 2009 - Na 4. Slovenskemu forumu inovacij je strokovna komisija izmed prispelih inovacij najbolje ocenila tudi inovacije članov Tehnološkega parka Ljubljana.

Člani strokovne komisije so med najboljše slovenske inovacije izbrali tudi inovacije članov Tehnološkega parka Ljubljana: 3R.TIM d.o.o., pridružen član, Inea d.o.o., pridružen član ter Marand d.o.o., pridružen član.

3R.TIM d.o.o. se je predstavil z inovacijo HydraMobiS - upravljanje kablov z mobilnim telefonom. Inovacija omogoča identifikacijo kablov z uporabo standardnega mobilnega telefona, ki ima vgrajen fotoaparat.

Inea d.o.o. je bila izbrana med 30 najboljših inovacij z orodjem za vodenje šaržnih procesov - PLCbatch. Namen razvoja orodja je poenostavitev sistemov vodenja šaržnih procesov brez izgube na izrazni moči ter prestavitev izvajanja receptov s PC za zanesljivejše PLC-okolje.

Marand d.o.o. se je predstavil z inovacijo Think!Web Tehelphony Platform. Inovacija omogoča opravljanje telefonskih klicev neposredno s spletnih strani brez namestitve dodatne programske opreme.

Tehnološki park Ljubljana se je na 4. slovenskem forumu inovacij predstavljal s stojnico in nudil informacije o storitvah in priložnostih, ki jih ponuja podporno podjetniško okolje podjetjem. Na poslovnem stičišču pa je ekipa Tehnološkega parka Ljubljana nudila svetovalne storitve za razvoj podjetniške ideje / produkta in za uspešno trženje produkta oz. storitve.