O-STA

Z novim SAOP iCentrom pripravljeni na mednarodno poslovanje

V novem iCentru vgrajenih 118 izboljšav in novih funkcionalnosti - med najpomembnejšimi novostmi podpora plačilnemu sistemu SEPA in poenostavljena poslovna poročila.

ŠEMPETER PRI GORICI, 26. 10. 2009 - Podjetje SAOP d.o.o., vodilni razvijalec poslovnih rešitev za majhna, srednja in velika podjetja ter javne zavode, je izdelalo novo različico poslovnega informacijskega sistema SAOP iCenter v6.12. Ta prinaša številne izboljšave na vseh področjih poslovanja, od proizvodnje in trgovine do računovodstva in odločanja.

"Nova različica poslovne rešitve iCenter potrjuje ustvarjalno in razvojno moč podjetja SAOP. Verjamemo, da lahko le s stalnimi izboljšavami ter kakovostnim delom s strankami kljubujemo neugodnim gospodarskim razmeram ter uporabnikom zagotavljamo rešitve, ki jim omogočajo učinkovito in stabilno poslovanje," je povedala Sonja Šinigoj, direktorica podjetja SAOP.

Novi iCenter je med prvimi slovenskimi poslovnimi informacijskimi sistemi prilagojen plačilnemu sistemu SEPA, ki omogoča poenotenje plačilnega prometa med državami v evrskem območju. "Ponosni smo, da iCenter že danes podpira sistem enotnega plačevanje v evrih. Za uporabnike iCentra to pomeni, da bodo imeli ob prehodu na SEPA, ta naj bi se zaključil nekje do leta 2011, na voljo preizkušeno rešitev, ki jim bo omogočila bolj sistematičen in zanesljiv prehod," je pojasnila Liljana Zorn, vodja prodaje iCentra. iCenter na področju SEPA omogoča vodenje držav članic območja SEPA ter dodajanje številk računa IBAN.

Za vodstva v podjetjih in ustanovah je najbolj vroča novost modul za pregled nad poslovanjem. Ta direktorjem in drugim vodilnim zaposlenim na enem mestu podaja najpomembnejše informacije iz poslovanja, na primer stanje na tekočem računu in depozitu, prihodke iz prodaje ter 15 največjih terjatev oziroma obveznosti. Vse informacije so združene v enem poročilu, z njimi pa lahko vodstvo enostavno nadzoruje tudi likvidnost in dobičkonosnost v primerjavi s poslovanjem v preteklih letih.

O ostalih novostih v iCentru v6.12 si preberite na: http://podpora.saop.si/Portals/_Rainbow/novosti-verzij/novosti-SAOP-iCenter-6.12.pdf

Dodatne informacije

Peter Krkoč, Marketing in odnosi z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

T: 05 / 393 40 23

M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: http://www.saop.si