O-STA

XLAB postal Microsoftov certificirani partner

Ljubljana, 25. november 2009. XLAB je znotraj Microsoftovega partnerskega programa pridobil naziv certificiranega partnerja, ki potrjuje strokovnost podjetja in njegov vpliv na tehnološkem trgu. Status certificiranega partnerja si je XLAB zaslužil s strokovnim delovanjem na področju Microsoftovih tehnologij in sposobnostjo približati svoje rešitve končnemu kupcu.

Xlab je razvojno IT podjetje, ki je na svetovnem trgu uspelo s poslovnimi programskimi rešitvami za sodelovanje preko interneta - ISL Online. Rešitve za enostaven dostop in nadzor oddaljenega namizja, sestanke in komunikacijo preko medmrežja na zahtevo so tehnološko dovršene, slovijo po svoji enostavni uporabi in so cenovno dostopne. Danes orodja ISL Online uporabljajo podjetja iz več kot 150 držav po svetu, glavni trgi pa so EU, Japonska in ZDA.

Certificirani partnerji Microsofta so deležni nenehne Microsoftove podpore, kar jim nudi prednost na IT tržišču. XLABU je omogočen hiter dostop do najnovejših tehnologij, kar zaposlenim v podjetju dovoljuje pravočasen razvoj in prilagajanje programskih rešitev novostim. XLAB tako svojim kupcem zagotavlja visoko kakovost izdelkov.

Na XLAB-u so opravili Microsoftove teste kompatibilnosti in zanesljivosti ter svojo programsko rešitev že prilagodili delovanju najnovejšega sistema Windows 7, ki je bil pred kratkim lansiran na svetovno tržišče.

www.islonline.com | www.xlab.si

www.islonline.com se na trgu ponudnikov storitev za spletno komunikacijo pojavlja že od leta 2003. Danes njihove rešitve, kot so podpora na daljavo, dostop do oddaljenega računalnika, spletni pogovori in spletni sestanki, uporablja že več kot 70.000 podjetij po vsem svetu.