O-STA

SAOP iCenter za trgovska podjetja v Srbiji

Podjetjem v Srbiji je na voljo prilagojena informacijska rešitev SAOP iCenter, ki vključuje vrhunsko blagajniško aplikacijo dShop za izvajanje maloprodaje v trgovinskih in storitvenih dejavnostih.

ŠEMPETER PRI GORICI, 10. 12. 2009 - Podjetje SAOP d.o.o., vodilni slovenski ponudnik poslovnih programskih rešitev za podjetja ter javne ustanove, je po nedavni predstavitvi srbske različice poslovnega informacijskega sistema iCenter za srednja in velika podjetja ponudil prilagojeno rešitev za podporo pri maloprodaji na osnovi blagajniške aplikacije dShop. S to rešitvijo trgovska podjetja in tudi ponudniki storitev v Srbiji pridobijo sistem za pregledno in učinkovito poslovanje v prodajalnah oziroma povsod, kjer poteka plačevanje prek blagajne. Rešitev je dobrodošla tudi za slovenska podjetja, ki prodajajo v Srbiji, saj jim prek neposredne povezave poslovnega informacijskega sistema iCenter v Sloveniji z lokalnimi blagajnami dShop zagotavlja dober nadzor nad poslovanjem tamkajšnjih hčerinskih družb.

"SAOP lahko podjetjem v Srbiji pomaga pri izboljšanju poslovanja ne samo s kakovostnimi informacijskimi rešitvami temveč tudi z dobrimi praksami," je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. Rešitve iCenter v Sloveniji uporabljajo številna podjetja na področju trgovinske dejavnosti, ki ponujajo izdelke vodilnih svetovnih blagovnih znamk.

Aplikacija dShop je namenjena različnim dejavnostim, kjer poteka plačevanje prek blagajne, na primer trgovinam z živilskim in neživilskim blagom (samopostrežne prodajalne, supermarketi, mesnice, optike, zlatarstvo, drogerije ...) ter ponudnikom storitev (frizerski saloni, fitnes centri, avtoservisi, vulkanizerstva...). Nova rešitev je zlasti primerna za podjetja z več prodajnimi enotami, saj jim po eni strani omogoča učinkovito izvajanje celotnega poslovanja v maloprodajnih enotah, z dShopom po drugi pa poenostavlja izvajanje skupnih poslovnih funkcij z iCentrom, na primer finančno računovodstvo, kadrovski menedžment, spremljanje poslovanja, načrtovanje, skladiščenje in logistiko ter upravljanje odnosov s kupci in dobavitelji.

Več informacij

Peter Krkoč, marketing in odnosi z javnostjo
SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: www.saop.si