O-STA

SAOP ponudil portal znanja s poslovnimi informacijami in storitvami

Prek spletnega mesta poslovni.saop.si do aktualnih poslovnih informacij, obračunskih podatkov, zakonodajnih sprememb ter nasvetov strokovnjakov.

ŠEMPETER PRI GORICI, 28. 12. 2009 - Podjetje SAOP, vodilni ponudnik poslovnih informacijskih rešitev za podjetja in javne ustanove je vzpostavilo poslovni portal, na katerem brezplačno ponujajo vrsto informacij, znanja in storitev. Prek portala lahko samozaposleni, podjetniki in zaposleni v računovodstvih na enem mestu pridobijo številne podatke in informacije, ki jih potrebujejo pri vsakdanjem delu, od sprememb zakonodaje, različnih obračunskih podatkov do dobrih praks in nasvetov. Portal se nahaja na spletnem naslovu http://poslovni.saop.si.

"Z novim poslovnim portalom se želimo še bolj približati strankam in uresničiti našo vizijo povezovanja in pomoči uporabnikom na osnovi znanja," je poudarila Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. "Zaposlenim v podjetjih in javnih ustanovah ter podjetnikom smo olajšali dostop do ključnih poslovnih informacij ter do dobrih praks, ki smo jih v podjetju SAOP usvojili tekom več kot 25 let uspešnega poslovanja."

SAOP-jev portal na enem mestu ponuja urejene informacije, ki so sicer na voljo v različnih uradnih virih, na primer na spletnih mestih DURSa, AJPESa, Uradnega lista, v dnevnem časopisju in strokovnih medijih. "Osnovno vodilo pri izgradnji Poslovnega portala SAOP je bilo ustvarjanje urejene zbirke znanja, ki je nadgrajena tudi s storitvami z dodano vrednostjo za uporabnika. Portal lahko služi bodisi kot vir informacij bodisi kot delovni pripomoček, s čimer smo bistveno povečali njegovo uporabnost ," je povedal Matevž Jenko, vodja projekta v SAOP. Prek portala uporabniki na pregleden način dostopajo do svežih podatkov, ki jih morajo vnašati v svoje poslovne informacijske sisteme za izvajanje obračunov, kot so plače, prispevki, potni stroški in podobno.

V podjetju SAOP že sedaj spremljajo zakonodajo, saj te informacije potrebujejo pri zagotavljanju zakonske skladnosti programskih rešitev. Prek portala bodo javnost sproti obveščali o spremembah v zakonodaji tako na gospodarskem kot tudi davčnem in zaposlitvenem področju.

Dodatne informacije:


Logotipi SAOP, fotografije, vsebinski članki... http://www.saop.si/site/o_podjetju_za_novinarje/413/za_novinarje.aspx

Peter Krkoč, Marketing in odnosi z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46 , 5290 Šempeter pri Gorici

T: 05 / 393 40 23, M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: http://www.saop.si