O-STA

Pošta Slovenije ponovno nagrajena: Pošta Slovenije Naj podjetje, Aleš Hauc Naj direktor

Maribor, 11. januar 2010 - Minuli konec tedna je Pošta Slovenije ponovno postala Naj podjetje štajerske prestolnice, generalni direktor Aleš Hauc pa mariborski Naj direktor.

Revija Mariborčan tradicionalno podeljuje nagrade osebnostim in podjetjem, ki so v različnih kategorijah pomembno zaznamovali štajersko prestolnico v minulem letu. Po izboru 40 mariborskih novinarjev različnih medijskih hiš in 400 predstavnikov mariborskih gospodinjstev, je tudi letos Naj veliko podjetje postala Pošta Slovenije, Naj direktor pa generalni direktor Pošte Slovenije Aleš Hauc.

Pošta Slovenije se zaveda svojega nacionalnega in mednarodnega poslanstva ter v skladu s poslovnimi usmeritvami vsako leto krepi tudi družbeno odgovornost. Maribor, kjer je tudi sedež družbe, je v trenutnem kriznem obdobju še posebej izpostavljen, zato je Pošta Slovenije posebej ponosna, da so Mariborčani poslovno in družbeno uspešnost Pošte nagradili že drugič zapored.

"Obeh letošnjih nagrad smo veseli in nanju posebej ponosni tudi zato, ker smo ju dobili že drugič zapored. V kriznih časih, ki nas obdajajo, je to dodatno priznanje naši poslovni uspešnosti, družbeni odgovornosti in razvojni viziji. Omenjeni nagradi sta dokaz, da to prepoznava tudi okolje v katerem delujemo in da smo v okolju prepoznavni kot svetla točka vzora. Seveda pa bi želel izpostaviti, da so za obe nagradi zlasti zaslužni vsi sodelavci Pošte Slovenije, pa tudi naši poslovni partnerji, ki nam ne glede na trenutne gospodarske razmere zaupajo in s katerimi odlično sodelujemo," je ob prejemu nagrad dejal generalni direktor Pošte Slovenije Aleš Hauc.