O-STA

Spletna stran SŽ Express - posodobitev prevozov malih pošiljk

Sekcija za male pošiljke SŽ Express, v okviru družbe Slovenske železnice d.o.o., že vrsto let uspešno ponuja hitro dostavo malih pošiljk, od vrat do vrat, po Sloveniji in tudi v mednarodnem prometu. Od januarja letos se predstavlja na spletni strani www.szexpress.si. Spletna stran omogoča lažjo in hitrejšo komunikacijo s strankami ter pomeni posodobitev poslovanja pri prevozih malih pošiljk na Slovenskih železnicah.

"Na naši spletni strani ponujamo strankam takojšnjo in zanesljivo informacijo o njihovih pošiljkah, strankam, ki se zanimajo za prevoze, pa omogočamo, da se na prijazen in sodoben način seznanijo s storitvijo SŽ Express ter se tako laže odločijo za poslovanje z nami. Po spletu ponujamo, vse od naročila prevoza do dostave pošiljke, natančno in hitro informacijo, kje se nahaja strankina pošiljka. Sledenje pošiljk je danes nujna storitev, ki pomeni konkurenčno prednost za SŽ Express oziroma dodatni razlog za sodelovanje z nami," je poudaril vodja sekcije za male pošiljke Jože Županc.

Spletna stran uporabnikom omogoča tudi izračun prevoznine, naročanje prevozov in sledenje pošiljk. Pogodbene stranke lahko do podatkov o svojih pošiljkah dostopajo z varnostnim certifikatom, registrirani uporabniki pa lahko prek spletnega obrazca tudi naročijo prevoze.

Slovenske železnice

SŽ Express