O-STA

Krkina popotnica olimpijcem

Tudi šport je del nas

Ljubljana, 28. 1. 2010 - Včeraj, 27. januarja, je na Ljubljanskem gradu potekala uradna predstavitev slovenske olimpijske reprezentance, ki je pred odhodom na zimske olimpijske igre v Vancouvru. Športnike je na pot pospremila tudi Krka, saj kot pokrovitelji slovenske olimpijske reprezentance prispevamo k udeležbi slovenskih športnikov na tem svetovnem tekmovanju. Tik pred odhodom smo njihovi zdravniški ekipi podarili izdelke, s katerimi bodo med olimpijskimi igrami skrbeli za njihovo zdravje. Vsakemu od slovenskih olimpijcev pa smo v prtljago dali še komplet Krkinih kozmetičnih izdelkov, s katerimi bodo lahko negovali svojo kožo, lase in ustnice, ki jim mraz pogosto škodi.

Mraz pa je lahko tudi vzrok za boleče grlo. In grlo je zelo pomembno, sploh med olimpijskimi igrami, ki bodo kot največji športni dogodek gotovo povezale vse navijače v Sloveniji. Letos bomo močno navijali, saj imamo v igri številne uspešne športnike, ki jim želimo uspehov in zmag. Da bo vaše grlo dobro delovalo, da ne bo bolelo in da boste vsak dan znova lahko pokazali, kako srčno navijate, vam ponujamo nov izdelek iz družine Septolete plus, ki so hitra pomoč pri močnejši bolečini v grlu. Septolete plus hitro olajšajo bolečino, njihov učinek pa je dolgotrajen. Nove Septolete plus z okusom medu in limete boste prepoznali po lični zlato rumeni embalaži. Veseli jih boste vsi, ki imate radi svežino in okus po medu. Enako učinkovitost tako odslej najdete v dveh okusih.

Vsem pravim navijačem - navijačem plus - ki boste med olimpijskimi igrami Slovenijo spremljali na vrh in boste slovenske športnike vztrajno spodbujali, želimo zdravo grlo!

Obiščite www.septolete.si.

Za več informacij:

Anja Lesar, e-naslov anja.lesar@krka.biz, telefon 01 475 14 07, GSM 051 641 836