O-STA

Microsoft Slovenija in Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru v sredo, 3. marca 2010, organizirata dogodek Dan informacijske pismenosti

Microsoft Slovenija in Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru v sredo, 3. marca 2010, organizirata dogodek Dan informacijske pismenosti. Dogodek bo potekal v prostorih Ekonomsko-poslovne fakultete, Razlagova 20, Maribor (predavalnica PA), s pričetkom ob 10. uri.
Informacijska pismenost je ključna veščina aktivne generacije zaposlenih in motor evropske inovativnosti v vseh gospodarskih panogah. Delež delovnih mest, za katera niso potrebna znanja s področja informacijskih in komunikacijskih tehnologij, je že danes zelo majhen in se bo v prihodnosti še zmanjševal, zato je ustrezno izobraževanje in usposabljanje tako delovno aktivnega prebivalstva kot bodočih iskalcev zaposlitve ključnega pomena. Na dogodku bodo svoj pogled na izziv podali najrazličnejši strokovnjaki iz akademske sfere, politike in industrije.
Udeležba na dogodku je brezplačna, prijave do zasedenosti sprejemamo na naslovu: v-kasemr@microsoft.com. Veselimo se srečanja z vami.
Ekonomsko poslovna fakulteta Maribor in Microsoft Slovenija